AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, beaberinde AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı ve AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adayları ile günün erken saatlerinde esnaf ziyaretlerini sürdürdüğü esnada girdiği bir iş yerinde benzerine az rastlanır bir olayla karşılaştı.

Üstün, girdiği iş yerinde selam verip hal hatır sorduktan sonra hayırlı işler dilediği esnada iş yeri sahibinden beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. İş yeri sahibi "Yemin ettim size oy vermem" şeklinde çıkıştıktan sonra "Yemin ettim, büyük yemin ettim hemde. Benim iş yerimde çay içmezlerse oy vermem dedim" diyerek devam etti ve herkes şaşkınlıkla gülmeye başladı. Bunun üzerine çaylar söylendi ve seçim çalışmaları esnasında ayak üstü çaylar içildi.

İş yeri sahibi desteklerinin sonuna kadar arkalarında olduğunu dile getirerek "Sizinle çay içmek güzeldi. Şimdi oyumu gönül rahatlığıyla verebilirim. Desteklerimizle sonuna kadar başkanımız Rahmi Üstün'ün ve AK Parti'nin yanınızdayız." diyerek misafirlerini yolcu etti..