KORAY AYDIN 'DAVUTOĞLU YANILA YANILA DAHA ÇOK YANILMAYI ÖĞRENİYOR ''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

TBMM Başkan Vekili MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın 1 Kasım Seçimleri için Trabzon'da gezmedik sokak bırakmıyor sıkılmamış el bırakmıyor . 

SAYISAL AĞIRLIĞINI KAYBEDEN AKP, SİYASAL AĞIRLIĞINI DA KAYBETMİŞTİR

İktidara istikrar üzerinden yüklenen Koray Aydın: “AKP iktidarı uyguladığı beceriksiz, basiretsiz ve başarısız politikalarla ülkede siyasal ve ekonomik istikrarsızlığın kaynağı haline gelmiştir. İthalata bağımlı hale gelen ihracatı düşüşe geçen, büyümesi yavaşlayan, işsizliği artan, milli geliri düşen, döviz kuru kontrolden çıkan bir Türkiye ekonomisi ile karşı karşıyayız. Bu istikrarsız tabloyu inşa eden AKP’nin kendisidir. Ülkenin istikrarı için sadece sayısal ağırlık değil, siyasal ağırlık da gerekir. AKP artık sayısal ağırlığının yanı sıra siyasal ağırlığını da kaybetmiştir. 1 Kasım seçimlerinde AKP’nin 7 Haziran’da kaybettiği ağırlığı daha da aşağılara inecektir” dedi.

ŞEHİTLERİMİZ GÜNDEM ARDINDA UNUTULMAMALI

Ülke gündemine oturan Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle, şehit olan asker ve polislerimizin gözden kaçırılmaması ve gündemin ardında unutulmaması gerektiğine dikkat çeken Koray Aydın, PKK ile müzakere ve anlaşma sürecinde boy gösteren akillerin ve sözde barışseverlerin evlatlarımız şehit olmaya başlayınca sessizliğe gömüldüğüne işaret ederek, çözülme sürecinin siyasal yürütücüsü AKP’nin de 1 Kasım’da sandığa gömüleceğini söyledi.

MHP GELECEK; ESNAF GÜLECEK

Seçim çalışmaları sırasında MHP’nin esnafla ilgili vaatlerine de değinen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’nin esnafa uygun kredi, vergi ve prim kolaylığı gibi bir dizi iyileştirme yapılmasına dönük vaatlerinin ses getirdiğini belirterek, “MHP’nin emekli, asgari ücretli, esnaf, çiftçi, öğrenci, gençler, çalışanlar ve tüm toplum kesimlerini kapsayan vaatlerini sadece ‘kaynağı nerede?’ diye eleştirenler, bugün birçok konuda MHP’nin çizgisine gelmişlerdir. Oysa MHP’nin tüm vaatlerinin toplam maliyeti 80 Milyar lira civarındadır. Bugün sadece tekrar seçim yapılmasının maliyeti ile ülkenin döviz kuru artışından kaynaklanan kaybı, MHP’nin vaatlerinin maliyetinin çok üzerindedir” diye konuştu. MHP’nin bütün kesimlere dönük sosyal onarım ve iyileştirme politikalarının tamamının esnafı olumlu etkileyeceğini anlatan Aydın, bu durumu kısaca ‘MHP gelecek, esnaf gülecek’ şeklinde ifade etti.

DAVUTOĞLU YANILA YANILA DAHA ÇOK YANILMAYI ÖĞRENİYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve genel olarak iktidarın aldanma ve yanılma rekoru kırdığını belirten TBMM Başkanvekili Koray Aydın: “Sayın Davutoğlu henüz ısınamadığı Başbakanlık makamında, gelişme yerine gerileme gösteriyor. Sayın Başbakan adeta ‘yanıla yanıla daha çok yanılmayı öğreniyor’. Ceylanpınar’da uykuda şehit edilen polislerimizin, Bingöl’de suikast sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcımızın faillerinin yakalandığını söyleyen Davutoğlu, fena halde yanıltılmış ve milleti de yanıltmıştı. Aynı şekilde patlamada öldüğü halde, Suruç bombacısının yakalanıp adalete teslim edildiğini söylerken de fena halde yanılmıştır. Hadi buna dil sürçmesi diyelim, peki Sayın Başbakanın ‘uyuyan IŞİD hücrelerini biliyoruz ama eyleme geçmeden gözaltına alamıyoruz’ demesini nasıl karşılayacağız? Sayın Başbakanın IŞİD konusunda da yeni bir gafa imza atmıştır. Katıldığı bir televizyon programında ‘Onların kafasındaki İslam ile bizim savunduğumuz İslam arasında 180 değil 360 derece fark var’ diyor. Kafası o kadar karışmış ki; 360 derecenin tekrar aynı yöne dönmek olduğunu hesaplayamıyor, ölçüyü izanı kaybetmiş, yazık” dedi.

 YERİN DİBİNE BATSIN YALANLARINIZ, YETER BU MİLLETİ KANDIRDIĞINIZ

Aldanma, yanılma ve milleti kandırmanın sadece Davutoğlu’nun değil, AKP yönetiminin genel alışkanlığı haline geldiğini kaydeden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın: “Milli orduya kumpas kuruldu ‘fark edemedik, kandırıldık’ dediler. PKK süreç içinde yolları, menfezleri ve şehirleri bombalarla doldurdu, ayrıca silah stokladı ‘süreç için sabrettik, kandırıldık’ dediler. Her gün gelen şehitler milleti yasa boğdu ‘anlaşmayı PKK bozdu, kandırıldık’ dediler. Şimdi PKK’nın yanında IŞİD de başımıza bela oldu. Reyhanlı, Suruç ve son olarak ülkenin Başkenti cumhuriyet tarihinin en büyük katliamına sahne oldu. Şimdi bakalım bu kanlı IŞİD örgütüne ne diyecekler? Biz de MHP olarak diyoruz ki; önüne gelen sizi kandırıyor, siz de milleti kandırıyorsunuz. Yerin dibine batsın yalanlarınız, yeter bu milleti kandırdığınız.” şeklinde konuştu.