CORA’DAN YOĞUN TEMPO

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yoğun bir çalışma içerisinde olan ve her fırsatta Trabzon’da da saha çalışmalarına devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, dün Beşikdüzü ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Önceki gün TBMM’de gece geç saatlere kadar devam eden İçişleri Bakanlığı bütçe görüşmelerinde mesai harcayan ardından sabah soluğu Trabzon’da alan CORA, Akçaabat’ta muhtarlar derneği yeni hizmet binası açılışına katıldı. Buradaki programın ardından düğün ve taziye ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sevincine ve acısına ortak oldu. Akşam geç saatlerde ise Beşikdüzü Kutluca Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Muhtarların ve vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi. İlgili müdürleri arayarak sorunların anında çözümü noktasında aksiyon aldı. Gece 23.00’a kadar süren toplantıda vatandaşların yol, okul, sağlık ocağı ve mera ıslahı talepleri noktasında şunları söyledi:

“Kutluca Mahallesi’nde çok önemli hizmetler yaptık. Köy yollarının betonlanması hedeflerimiz doğrultusunda inanılmaz işler yaptık. Ama hedefimiz, arzumuz şudur; siyasette hiçbir zaman bardak dolmaz. Vatandaşımız her zaman hizmeti talep etme hakkına sahiptir. Vatandaşımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı, gayretlerimizi her zaman devam ettireceğiz. Bugün taleplerinizi dinledik. Bizim siyaset anlayışımızda sorunları anında müdahale anlayışı vardır. İl Sağlık Müdürümüzle görüştüm. Sağlık ocağının restorasyonunun yapılıp yeniden hizmete açılması veya yeniden inşa edilmesi noktasında bir çalışma gerçekleştirilecek. Mera ıslahının yeniden gerçekleşmesini sağlayacağız. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta beyle Çocuk Parkı için görüştüm. Kısa süre içerisinde mahallemize parkımızı kuracağız. Asfalt ve betonlama çalışmalarına bu yıl kısmen önümüzdeki yıl da bir program dahilinde devam edeceğiz. Köy okulunun inşası için de gerekli araştırma yapılacak ondan sonra bir karar verilecek.” dedi.