CHP Beşikdüzü Teşkilatı Cahit Erdem'i Bağrına Bastı 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon Siyasetinin önemli kişilerinden olan CHP Ortahisar Belediyesi ve  Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda Trabzonspor Başkan yardımcılığı ve Trabzon ASKF Başkanı olan Burhan Cahit Erdem Halkıma borcum var dedi Beşikdüzü İlçesinden Belediye Başkanı Olmak İçin CHP Beşikdüzü İlçesine giderek Aday Adaylığını ilan etti. 

Daha yaşanabilir Beşikdüzü sloganı ile Başkanlığa soyunan Erdem ,CHP Beşikdüzü teşkilatı tarafından bağırlarına basıldı. Erdem'in CHP İlçe Binasındaki Aday Adaylığını açıklaması sırasında Beşikdüzü halkının ilgi ve alakasından vatandaşlar salona sığmadı merdivenlere taştı. 

Cahit Erdem Konuşmasında ; Saygı değer İlçe Başkanım,Kadın Kolları Başkanım Gençlik Kolları Başkanım değerli Üyeler ve Beşikdüzü halkım ,sizleri bana göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü tebrik ediyor kutluyorum. dışarıda kalmış olan arkadaşlarıma da buradan hoş geldin diyorum. Yerimiz küçük ama gönlümüz büyük 


BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLİYORUM

Şu an CHP Büyükşehir Meclis üyesiyim, uzun yıllar belediyede çeşitli görevlerde bulundum. Sivil toplum örgütlerinde hem kuruculuk hem başkanlık yaptım, belediyeciliğin içinden gelen bir arkadaşınızım.

Ben şu an CHP Büyükşehir Meclis Üyesiyim . Kendimle ilgili bilgi vermek istiyorum.

Uzun yıllar belediyede çeşitli görevlerde bulundum. Sivil toplum örgütlerinde hem kuruculuk hem başkanlık yaptım. Belediyeciliğin içinden gelen bir arkadaşınızım.

NİYE ADAY OLDUM ?

Ben Beşikdüzü'nü çok seviyorum. Beşikdüzü'nde sevgiyi hakim kılabilmek için aday oldum. Beşikdüzü'nde kaybolan resmi kurumları geri getirebilmek için aday oldum. Yüz yıllık ağaçlarımızın kesilidği, parklarımızın yok edildiği yerleri geri getirebilmek için aday oldum. 781 tane ihmarla ilgili sorun yaşayan vatandaşlarımızın sorununu çözebilmek için aday oldum.

BU ŞEHİRE BİZİM HİZMET BORCUMUZ VAR

Beşikdüzü'nün sorunlarını çok iyi biliyorum, bununla ilgili projerlim mevcut fakat aday adaylığı süreci olduğu için şu an bunları açıklayamıyorum, inşallah adaylığımız kesinleştiğinde medya aracılığı ile bütün halkımıza projelerimizi açıklayacağız. Şimdilik şunu söylemek istiyorum, Beşikdüzü'nde gönülden gönüle bir köprü kurarsak bu köprünün üstünden insanları yürüterek amacımıza ulaşırız. Beşikdüzü'nü tekrar eğitim yuvası haline ve şanlı tarihine geri getirebiliriz.

CHP CAMİASININ BAŞI SAĞ OLSUN

Daha önce burada görev yapmış, Yomra İlçe Başkanımız Hasan Ali Çuvalcı arkadaşımızı kaybettik. Merhuma rahmet diliyor, CHP Camiasının başı sağ olsun diyorum.

DARGINLIKLARI VE KÜSKÜNLÜKLERİ BİTİRMEK İÇİN BURADAYIM

Herkese geldiklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Dargınlıkları ve küskünlükleri bitirmek için buradayız.

Konuşmalarını sonlardıktan sonra Beşikdüzü Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı resmi başvurusunda bulunan Cahit Erdem, sevenleri ile sohbet ettikten sonra Beşikdüzü halkı ile dertleşmek için İlçe binasından ayrıldı.