Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat ÇALIK, CHP Trabzon İl Başkanlığına yeni seçilen Dr.Nurcan Aşçı Demiröz’e hayırlı oldun dileklerini iletti. Başkan Çalık CHP Trabzon İl Örgütü tarafından karşılandı .

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat ÇALIK CHP Trabzon İl Başkanlığını ziyareti sonrası şu açıklamayı yaptı .

Güzel memleketim Trabzon’dayım. 

Bugün CHP Trabzon İl Başkanlığı’nda, göreve yeni başlayan İl Başkanımız Sayın Nurcan Aşçı Demiröz ve değerli yönetimini ziyaret ederek başarılar diledim. Misafirperverlikleri için yürekten teşekkür ediyorum.

Mehmet Murat Çalık, 1972 yılında Trabzon Maçka'da doğdu. Rizeli bir anne ve Trabzonlu bir babanın üç çocuğundan biri olan Çalık, ilk ve ortaokul eğitimini Maçka’da, lise eğitimini ise Trabzon Lisesi’nde tamamladı.

1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden mezun oldu. 1998 yılında şehir planlama sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin kurucu ortağı olan Çalık, 2008-2014 yılları arası Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nde çeşitli görevlerde yöneticilik ve başkan yardımcılığı yaptı.

1999 yılından bu yana Beylikdüzü'ne katkıları bulunan Çalık, 2014-2018 tarihlerinde Beylikdüzü Belediyesi'nde Teknik Koordinatörlük,Başkan Yardımcılığı ve Başkanlık  görevlerinde yer aldı. Çalık, evli ve iki çocuk babasıdır.