Başkan’dan gövde gösterisi


 
Trabzon İYİ Parti İl Başkan Adayı Fatma Başkan, Trabzon İYİ Parti İl Delegeleri ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı, birçok ilçe başkanı ve delege katıldı. Fatma Başkan daha önce yapılan basın toplantısında 13 ilçenin desteğini net şekilde almıştı. Kahvaltı organizasyonu ile ise 18 ilçenin desteğini aldığını gösterdi. Kahvaltıya ise 500’ün üzerinde delege katıldı. Kahvaltıda konuşan Fatma Başkan, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
“GELENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”   
Konuşmasına toplantıya katılanlara teşekkür ederek başlayan Başkan, “Çok saygıdeğer ilçe başkanlarım, kıymetli delegelerimiz ve teşkilatımızın birbirinden değerli üyeleri hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu kalabalığı bugün burada görmek beni inanılmaz gururlandırdı ve motivasyonumu arttırdı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ve hep birlikte bir alkışı hak ettiğimizi düşünüyorum. Kıymetli yol arkadaşlarım Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin liderliğinde inşallah aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşacağız. Kol kola, omuz omuza ve her zamankinden daha çok inanarak, çalışarak, azmederek aydınlık Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.


“KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK”  
Seçimden sonra hemen çalışmalara başlanacağı ifade eden Fatma Başkan, aynı zamanda kapısının da herkese açık olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin gerçek sorunlarını çözmek için var gücümüzle çalışacağız. İlçe ilçe, mahalle mahalle her bir insanımıza dokunarak sorunlarını dinleyeceğiz. Bu sorunları çözmek için stratejiler gerçekleştireceğiz. Siyasete yeni bir bakış açısını hep birlikte getireceğiz. Asla ama asla ayrıştıran, kutuplaştıran olmayacağız. Lütfen yanlış anlaşılmasın bunları yapabilmemiz için tabi ki öncesinde İl Başkanlığı seçimini kazanmış olmamız gerekiyor. İşte burada da siz kıymetli delegelerimizin desteğine talibim.  İl başkanlığı seçimini hep birlikte kazanacağız. Sadece bugün bu salonda bulunan arkadaşlarımız olarak değil, partimizin her bir ferdi olarak kazanmış olacağız. İl başkanlığı seçiminden hemen sonra çalışmalarımız başlatacağız. Kapımız herkese ardına kadar her zaman açık olacak.” ifadelerini kullandı.


“ÖNCE TRABZON’DA SONRA TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”
Başkan, İYİ Partiyi önce Trabzon’da sonra Türkiye’de birinci parti yapacaklarını kaydederek, sözlerini şu şekilde bitirdi:
“Önümüzde genel seçim için sayılı günler kaldı o yüzden kısır çekişmelerden, sosyal medyadaki takışmalardan arınarak her günümüzü siz kıymetli delegelerimizin ve üyelerimizin desteğiyle dolu dolu geçireceğiz. İYİ Parti’yi önce Trabzon’da sonra tüm Türkiye’de birinci parti yapacağız. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i inşallah Başbakan olarak göreceğiz.  Kıymetli dava arkadaşlarım; bu duygu ve düşüncelerle 28 Ocak 2023 Cumartesi günü yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara ve aydınlık yarınlara vesile olmasını diliyorum.  İyi ki varsınız, iyi ki iyilik kervanında birlikte yol alıyoruz. Ben tekrardan bugün zamanlarınızdan feragat edip burada bulunduğunuz için sizlere en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.”