Sürmene Belediye Başkanı Üstün Mesajında; bir millet hareketinden doğan AK Parti’nin yine milletin güven ve desteğiyle 21. yılına eriştiğini belirtti.

Üstün; “AK Parti, 21 yılı geride bırakırken, yeni bir dönemi yüzünün akıyla karşılıyor. Alnımız açık, başımız dik. Sarsılmaz bir istikrar ve güvenle; milletimizle bir olmanın, hizmette diri olmanın; ülkemizi dünyayla yarışan bir seviyeye taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gururla da diyoruz ki; ‘Bir olduk, 21 olduk.’… Hizmet siyasetinin adı olan AK Parti, nice yılları başarıyla karşılayacak güçtedir.” diye konuştu.

ARTIK KAYBEDECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün mesajını şu ifadelerle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ‘Artık kaybedecek çok şeyimiz var.’ Cumhuriyet tarihinin sağlık, ulaşım, eğitim, ekonomi, adalet ve savunma alanlarındaki en büyük reformlarını hayata geçiren AK Parti; yakalanan istikrar ve güvene halel getirmeyecek her türlü tedbiri almaktadır. Milletten aldığı güç, köklerinden aldığı cesaret ve öngörüyle her türlü vesayeti, darbe girişimi, kumpas, ihanet ve krizi bertaraf etmiştir. Çünkü AK Parti demek; birlik ve beraberlik demektir; vefakârlık, cefakârlık demektir; kuruluş ve kurtuluş ruhunu taşımak demektir. Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sırtını yere getirmedik, getirmeyeceğiz.”

AK PARTİ :HİZMET SİYASETİNİN ADI 

“AK Parti, Türkiye için hizmet siyasetinin adıdır. Dünyada ise; Türkiye’yi stratejik, güçlü ve boyun eğmeyen bir ülke konumuna taşıyan siyasal hareketin adıdır.” diyen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, mesajına şu sözlerle devam etti; “14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yola çıkan bu davanın mensupları olarak, heyecan ve kararlılığımızı asla kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Dünden bugüne davamıza emek verenlerle kol kola yürüyoruz. İlmek ilmek örmeye devam ettiğimiz ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefiyle alanlardayız. Eserler vermeye, milletimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. 2023 hedefimizi ve 2053 vizyonumuzu gerçekleştirmek için durmadan, usanmadan, yorulmadan yollardayız.”

Başkan Üstün sözlerini şöyle sonlandırdı; “21 yıldır bu adalet ve kalkınma mücadelesinde alın teri olan, iz bırakan tüm yol arkadaşlarımızı yürekten selamlıyorum. Ebediyete irtihal edenleri rahmet ve şükranla yâd ediyorum. Cumhurbaşkanımız ,Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık ve güvenle nice başarılı yılları karşılaşmayı temenni ediyorum.”