BÖYLESİ İLK BAŞKAN RECEP ÇEBİ AYNI AİLEDEN 3 KARDEŞİN NİKAHINI KIYDI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 Trabzon Araklı İlçesi ilk defa böyle bir Nikaha şahitlik yaptı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Aynı Aileden 3  Kardeşin Nikahını aynı anda kıydıAraklı Yeşilyurt Mahallesinden Köse Ailesinin Oğulları İdris,Hasan ve Adem Köse  Aynı Aileden Songül,Zeynep ve Emine Köse İle Araklı Belediye Düğün Salonunda Belediye Başkanı Recep Çebi'in kıydığı Nikahla Dünya evine girdiler . 

Köse Ailesinin Oğulları İdris- Songül Köse ile,Hasan - Zeynep Köse ile Adem ise Emine Köse İle Dünya evine girdiler Yeni evlenen Damatların ve Gelinlerin Nikah Şahitliğini ise Yeşilyurt eski Belde Belediye Başkanı Araklı Belediyesi yeni meclis üyesi Hüseyin Kalaycı Halilli Muhtar'ı Mustafa Taşkın yaptı .

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi İki dönemdir Belediye Başkanlığı yapmaktayım hayatımda ilk defa 3 Kardeşin aynı anda evlendiğine hem şahit oldum hemde ilk defa 3 kardeşin Nikahını kıymak bana nasip oldu Çok Mutluyum İnsanların hayatlarında güzel anlatabileceği anlar olmalı buda benim anım olarak kalacak dedi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Köse Ailesinin yeni evlenen Bireylerine ise Mutluluklar diliyorum Anlayışlı olsunlar eşlerine hoş davransınlar kaba olmasınlar bir birlerini sevsinler saysınlar Mutlu olsunlar dedi.