Başkan Genç ilk olarak Çarşıbaşı Belediyesini ziyaret ederek Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile bir süre görüştü .

Genç daha sonra Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara’nın da katılımı ile Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti .

Ortahisar Belediye Başkanı Genç ve beraberindeki Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hüseyin Kara İle İskefiye’de Yavuzköy Mahallesinde vatandaşlarla buluştu .

Geçmişten sözü olduğu Çarşıbaşı Yavuzköy mahalle halkı ile bir araya gelen başkan Genç vatandaşlarla hasret giderdi . 

Başkan Genç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ;Çarşıbaşı Belediyemizi ve Ak Parti İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik. Çarşıbaşı Yavuzköy Mahalle halkımıza söz verdiğimiz gibi bir araya geldik . Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Sn.Mümin Nuhoğlu,MHP Çarşıbaşı İlçe Başkanımız Sn.Hüseyin Kara ve AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanımız Sn. Hakan Kocaman’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.