BAŞKAN AHMET METİN GENÇ TRABZON GÖRME ENGELLİLER SANAT VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARINA SAHİP ÇIKTI 

Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 
Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulubü Sporcularına Sahip çıktı. Başkan Genç Trabzon Görme Engelliler Derneği Sporcularına Spor Ayakkabı, Şort,Forma  ve Eşofman Takımından Oluşan komple spor malzemesi hediye etti. Trabzon Görme Engelliler Derneği Sporcuları Spor Malzemeleri olmadan bu güne kadar almış oldukları dereceler dudak uçuklatacak sayıda. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Sporcularının Spor malzemeleri olmadan bu kadar derece yaptığını öğrendiği anda olaya el koydu hemen talimat vererek Trabzon Görme Engellileri Sanat ve Spor Kulübü Sporcularını Komple Spor malzemesi ile donattı.
 
TRABZON GÖRME ENGELLİLERİ SANAT VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARININ ALMIŞ OLDUĞU DERECELER
 
Atletizm 3 Birincilik ,1 İkincilik ,1 de Üçüncülük 
Yüzme  : 1 Altın Madalya, 2 Gümüş , 7 Bronz Madalya 
Antaya'da düzenlenen Satranç Turnuvasında Türkiye 9' unculuğu 
Türkiye Görme Engellileri Uzun Kulvar Yüzme Şampiyonasında  1 Altın 2 Gümüş 1 Bronz Madalya almaya hak kazanmışlar 
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç İlçede böyle bir Kulubün olduğunu ve Başarılarının konuşulduğunu öğrendiği gibi Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Sporcularına yardımı esirgemedi . 

TRABZON GÖRME ENGELLİLER SANAT VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI  BAŞKAN GENÇ'E TEŞEKKÜR ETTİ

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'in bu sürprizine çok sevinen Trabzon Görme Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Sporcuları Başkanımız Ahmet metin Genç  bizleri çok mutlu etti Spor Müsabakalarına ve Antrenmanlara Spor Malzemelerimiz olmadan çıkıyorduk takım olduğumuza kimse inanmıyordu şimdi çok orjinal Takımımızın İsminin Yazıldığı kaliteli spor malzemelerimiz oldu Ortahisar Belediye Başkanımız sayın Av.Ahmet Metin genç'in bu duyarlı hareketine çok teşekkür ediyoruz tam bir idareci kişiliği yansıtmıştır bizleri sevindirdi Allah'ta onu mutlu etsin artık başımız dik Antrenman yapacağız ve Spor Müsabakalarına kafamız eğik gitmeyeceğiz dediler. Trabzon Görme Engellileri Sanat ve Spor Derneği Sporcuları Artık Türkiyenin her yerinde alnımız açık kafamız dik olacak sadece Alacağımız başarıyı düşüneceğiz bundan sonra alınan Tüm başarılar Ortahisar Belediye Başkanımız sayın Av.Ahmet Metin Genç için olacak deye sözlerini sürdürdüler .