BAŞKAN AHMET GENÇ BAYRAM TEBRİĞİ YAYINLADI 
Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün Müslüman âleminin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Mesajında “Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı Şerifi geride bırakıyoruz” diyen Başkan Genç Müslüman coğrafyasında akan gözyaşlarının son bulması dileğinde bulunarak bayramın milletçe kucaklaştığımız bir bayram olması temennisinde bulundu. Başkan Genç, “Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek Ramazan Bayramını’nın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yaklaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum. Bayramın bilhassa İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Bayramlar toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik için, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar. Zira çocuklarımız sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi bayramlarda öğreniyor ve yaşıyor. İşte bize düşen sorumluluk, çocuklarımıza örnek bir bayram yaşatmaktır. Bunu başarabilirsek insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi, nesilden nesile aktarabilirsek hiç kuşkusuz yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır.” ifadelerine yer verdi.