BEŞİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI BIÇAKCIOĞLU CENGİZ ÇOLAK'A  GEÇMİŞ OLSUN DEDİ
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin İkinci Gününde Mecliste söz alan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, mide kanaması geçiren Genel Sekreter yardımcısı Cengiz Çolak’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

 Bunun üzerine Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak’ın hastanede tedavi gördüğünü ve kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Vekili Kınalı’nın söyledikleri gündem oluşturdu.  Çolak’ın çok çalıştığını bu noktada kendisini hastanede ziyaretinde “Belki bu vesileyle biraz dinlenirsin” dediğini kaydeden Kınalı, “Çolak çok çalışıyor. Bir ayağa Ankara’da bir ayağı Trabzon’da.

Yeni büyükşehir olduk. Bu işlerle ilgileniyor ve çalışma temposu çok yüksek” dedi.  Ardından sözlerine devam eden Kınalı, bu noktada özetllikle Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ve Karayollarının ortaklaşa yaptıkları projelere değindi.  Kınalı, “Bazen diyorlar ki TOKİ yapıyor, Karayolları yapıyor başka biri yapıyor. Bu insanlarda hiç insaf yok mu? Bazen böyle şeyler duyduğumuzda üzülüyorum. Çok büyük günah alıyorlar. Bu işlerde milletin söylediklerine bakarsan bir şey yapamazsın. Burada mevzu olduğu için söylemek zorunda kaldım. Bu kadar emeğe karşı saygısızlık. İnsan şimdi emeğe saygı gösterir. Geçmişte bu kadar iş yapılmıyor da şimdi nasıl yapılıyor?  Siz değerli başkanlarımız daha iyi biliyor. Oldu denilen şeyi bazen bakıyorsun 2-3 sene geçiyor olmuyor. O ara yolları aşmak, o bürokrasiyi aşmak kolay değil. Bunlar sürekli takip istiyor. Bunların içinde olmayan sürekli haksızlık yapıyor. Rabbim biliyor her şeyi önemli olan onun bilmesi gerisi teferruat” dedi.