Ticaret Bakanı Muş ilk olarak Trabzon Ramada Otelde Trabzon İş Dünyası ile bir araya gelerek ihracat rakamlarını açıkladı . 

Bakan Muş daha sonra Baba toprağı Köprübaşı ilçesine giderek hemşerileri ile kucaklaştı .


Ticaret Bakanı Mehmet Muş daha sonra Sürmene’ye uğrayarak Sürmene halkı ile kucaklaştı . 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımlarıyla Ak Parti İlçe Başkanlığı, Sürmene Belediye Başkanlığı ve TÜGVA ilçe binasında gençlerle buluşmanın ardından vatandaşlarla ve Sürmene esnafıyla çay içti,sorunlarını dinledi ve hasbihal etti. 

Bakan Muş Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret ederek Sürmene’ye yapılan ve yapılacak olan yatırımları masaya yatırdı .
Bakan Muş’a Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Sürmene Kaymakamı Ali Öztürk,Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,Cumhur İttifakı Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu ,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,Sürmene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu,Sürmene Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen,Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları ve partililer eşlik etti.