Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu mecliste çok sert açıklamalarda bulundu!

Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Gazi Meclis’te Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, CHP’nin Türkiye Cumhuriyetini itibarsızlaştırmaya yönelik siyaset yaptığını ifade ederek, “CHP’nin, normal koşullarda bir ihtimal devlet yönetmeye talip birilerinin yapmayacağı şekilde hedefine devleti, Türkiye Cumhuriyetini koyan, Türkiye Cumhuriyetini itibarsızlaştırmaya yönelik her türlü adımları atan, çizgisinden sapmış bir parti olarak değerlendirdi.

Gazi Mecliste çarpıcı ifadelerde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayvazoğlu” E-Muhtıralardan, Gezi eylemlerine, 15 Temmuz hain darbe girişimine, ekonomik ablukalara, Dünyada eşi benzeri görülmemiş sinsilikte tuzaklara, diplomatik terörlere, dolar kuşatmalarına kadar uzanan bir çetin mücadele galerisinden geçerek geldiğimiz bu nokta hepimiz için çok kıymetli bir noktadır. İfadelerinde bulunarak başlayan Ayvazoğlu,  “Bugün Türkiye, siyasi, ekonomik, askeri her bakımdan eskisiyle mukayese edilemeyecek kadar güçlü bir yerde bulunuyor. Diğer yandan, Türkiye’de iç siyaset geçmişten farklı olarak net ve yalın bağımsızlık benim karakterimdir diyen vatanseverlerle batıcı işbirlikçi güçler arasında bir kamplaşmaya şahitlik ediyor.

Sandıktan Umudunu Kesen Muhalefet Türkiye Cumhuriyeti’ni İtibarsızlaştırma Politikası İzliyor!

Açıklamalarına Muhalefete sert sözlerle eleştirilerde bulunan Ayvazoğlu: “Son dönemlerde sandıktan umudunu kesen muhalefet, efendilerince kendilerine dikte edilmiş yeni stratejiyle hedeflerine Türkiye Cumhuriyetini koydu. O, ‘devlet kimyasal silah kullanıyor‘ gibi alçakça bir iftira da, ana muhalefet liderinin Amerikalardan kendi ülkesini `Narko Devlet` olarak nitelemesi de, Türkiye Cumhuriyetini itibarsızlaştırma stratejisinin ürünüydü. Yoksa, normal koşullarda bir ülkede kendine iktidar arayan, devlet yönetmeye talip birilerinin devleti ve kurumlarını itibarsızlaştırması akıl işi mi ? Yönetmeye talip olduğu devleti `Narko Devlet` diye nitelemesi akıl işi mi? Yine son olarak muhalefet tarafından milli iradenin, hukukun ve siyasetin gücünün hiçe sayıldığı ve birilerinin ülkeyi adeta kayıtdışı bir şekilde yönetme arzusu bir anayasa taslağı adı altında servis edilmiştir.Bu ucube sözde anayasa taslağının arkasındaki darbeci-gerici zihniyetin Türkiye siyasetine ipotek koyma çabaları sonuç alır mı sanıyorsunuz? 15 Temmuzdan antrenmanlı milletimiz böyle bir darbeye geçit verir mi sanıyorsunuz” sözlerine değindi.

Yaşanılan Kriz Tüm Dünyada Kronik Bir Hal Alırken Türkiye Bu Kriz Sürecini Çok İyi Yönetti!

Küresel krizin etkileri hakkında bulunan Ayvazoğlu: “Dünyanın her alanda krizler yaşadığı bir dönemden geçiyoruz. Sorunlar, çözülmek bir yana giderek kronik bir hal alıyor. Güç savaşları giderek yoğunlaşıyor ve bu güç savaşları artık diplomasi, hukuk gibi örtülere de ihtiyaç duyulmadan açıktan yapılıyor. Ve bu gidişatta ya dünyanın daha adil bir şekilde yeniden yapılanması için yollar bulunacak veya insanlık kaosun hâkim olduğu bir karanlığın içine sürüklenmeye devam edecek. Biz, Türkiye olarak, dünyanın daha adil bir şekilde yeniden yapılanmasında ısrarcıyız, bunun mimarlığına soyunduk, bunun kavgasını veriyoruz! Yeni bir evrensel inşaa edeceğiz. İnsanlığa dayatılmış sömürü, savaş ve göç`ten ibaret kaos esaslı düzenin yerine tüm coğrafyaların eşit haklı temsil edildiği yeni bir evrensel! İfadelerinde bulundu!

Başarılar Geçicidir Vizyon Kalıcıdır! Cumhurbaşkanımız Son 20 Yılda Türkiye’nin Vizyonuna Değer Üstüne Değer Katmıştır!

Yaşanılan sürecin temeline değinen Ayvazoğlu “Bu sürecin öz gücüne, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin açılımlarıyla sarsılan dünya devriminin ruhuna inanın, Zihin karartmalara inanmayın. Geçmişe bakın, bir gelecek kararı verin. Bugünkü kurucu kuşağa, kurucu kadroya güç verin.Varsın birileri içerde ve dışarda tavrımızdan tedirgin olsun, çekinmeyin.
Bir Trabzonlu olarak bir futbol terimiyle ifade edeyim; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan bizi süper lige çıkardı, biz de bu ligde oynarız kardeşim! İşte Türkiye Yüzyılı bu, Ve biz o yüzyılın kapısındayız! Sözlerine çarpıcı açıklamalarla devam eden Ayvazoğlu “Bambaşka ufuklara yelken açtık ve evet belki bu yolculuğun büyük bedelleri de olacak ama dik duracağız!
Üstelik dik durunca neler oluyor, son 20 yılda başardıklarımız bunun teminatıdır.

Sözlerine Nazım Hikmet’in “Güneşi İçenlerin Türküsü” Üzerinden Bir Gönderme ile devam eden Ayvazoğlu “ Tam da böyle durumlar için diyordu ya şair ?
"..Düşmesin bizimle yola: evinde ağlayanların göz yaşlarını boyunlarında ağır bir zincir gibi taşıyanlar! Bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar..."Birileri yüzünden geride kalamayız.Ya yola düşmeliler bizimle ya da düşmeliler yakamızdan. Sözleriyle muhalefete sert göndermelerde bulundu!

Yaşasın Türkiye Yüzyılı!

Güçlü, büyük, demokratik ve tam bağımsız bir Türkiye mücadelesi büyüyerek sürecek.  2023’te kazanan Türkiye İktidarı olacak!

Yaşasın Türkiye Yüzyılı Yaşasın Tam Bağımsız Demokratik Türkiye Cumhuriyeti!  Sözlerini tamamlarken  “Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir! İfadeleriyle cümlelerini noktaladı.