ARAKLI'DAN YÜKSELEN İSYAN MHP İLÇE BAŞKANI BAKİ MALKOÇOĞLU
Haber : Şeyma Emiroğlu  www.trabzonhaber24.com 

Son günlerde gündemden düşmeyen Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili her kesimden tepkiler yağıyor. Yaşanan olaylara bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi Araklı İlçe Başkanı Baki Malkoçoğlu’ndan geldi.

Malkoçoğlu Araklı’da yaşanan ahlaki tahribata bir an önce müdehale edilerek ilçenin imajının düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi: “Güzel Araklı’mın güzel insanları. Araklı da bu mübarek aylarda yaşanan bunca olumsuz tablo halk olarak hepimizi üzmektedir. Gel gör ki ‘halk olarak diyorum, idareciler olarak diyemiyorum’ Çünkü onlar ya düğünlerin, ya eğlencelerin, ya da yemeklerin idarecisi amiri olmuşlar. Beyler ya koltuklarınızın hakkını verin yada o koltukları meşgul etmeyin. Araklı’mız da bunca olumsuz, ahlaksız şerefsizce gelişmeler yaşanırken siz neyle meşgul oluyorsunuz bilemiyorum ama bu Araklı halkı sizlere idareciliğin sorumluluğunu hatırlatmasını da bilir. Yıllardan beri Araklı da yaşıyoruz çocuklarımız burada büyüyor gayesiz amaçsız neden biliyor musunuz Araklı sahipsiz de ondan. İdarecilerimiz yıllarca kendi şahsı kredilerini tüketmemek için Araklı’ya hiçbir olumlu anlamda bir şeyin yapılmadığını görüyoruz.

Beyler Araklı’mız her geçen gün ahlaki tahribatların altında ezilip gitmekte;

Araklı’mız her gün uyuşturucuyla anılmakta,

Araklı’mız sahipsiz köpekler merkezi olarak anılmakta,

Araklı’mız çöp tesisi olarak anılmakta,

Araklı’mız çimento fabrikası bölgesi olarak anılmakta,

Araklı’mız fuhuşla anılmakta, Araklı’mız tefecisiyle anılmakta, Araklı’mız hırsızıyla anılmakta ya ALLAH aşkına bana güzel bir şey söyleyin beni susturacak. Şunu da söylemeden geçmeyeyim Araklı’nın yiğidi boldur, mert insanı çoktur susmasını da bilir yeri geldiğinde tepki koymasını da, yeri geldiğinde dünyayı kötülere dar etmesini de yeter ki kabarmasın ayranı suyu, son olarak Araklı’da bu son zamanlarda yaşanan şerefsizce kahpece alçakça ve edepsizce olumsuzlukları ve algıları ortadan kaldırmak için Araklı’da ki idarecileri göreve çağırıyorum, aksi taktirde oturdukları koltukları daha fazla meşgul etmeyip halkın arasına karışıp bu Araklı halkının duygularını birebir yaşamalarını arzuluyorum. Azda olsa sorumluluk duyguları varsa tabii?”