Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılına birlikte ilerliyoruz” dedi.
YENİ BİR YAPILANMAYA GİTTİK
İsmail Aksu, İlçe Teşkilatı olarak mahalle teşkilatlarında yapılanmaya gittiklerini söyleyerek “Bizim gönül süvarilerimiz, uç beylerimiz, sancaktarlarımız olan, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan mahalle teşkilatlarımızdır. Mahallelerde yaşayan hemşerilerimizin sıkıntılarını çözme noktasında mahalle teşkilatlarımız bizim gözümüz, kulağımızsınız, elimizdir. 86 mahallemizin 46’sında değişikliğe gittik, 40 mahallemizin yönetimini güçlendirdik. Mahalle teşkilatlarımızla birlikte gönüllerde yer edinmeye, gönül bağımızı perçinlemeye devam ediyoruz.” dedi.
MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK
Yeni yapılanma içerisinde gerek mahalle temsilciliklerinde gerekse de ilçe binasında mahalle yönetimleriyle her daim bir araya geldiklerini ifade eden Aksu “Mahallelerimizde teşkilat binaları oluşturarak mahalle teşkilatlarımıza bu konuda yardımcı olduk. Şimdiye kadar 177 kez teşkilat buluşması gerçekleştirdik. Teşkilat buluşmalarımızda İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi’nin yanı sıra milletvekillerimiz, Ortahisar Belediye Başkanımız Av.Ahmet Metin Genç, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz katılım sağladılar. İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi, mahalle başkanlarımızın tamamıyla tek tek görüşme gerçekleştirdi. İstek ve talepler yetkili makamlara taşınarak çözümler arandı.” şeklinde konuştu.
BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ
Aksu şunları söyledi: “Çalışmalarımızda İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızla bir arada hareket ettik. Şehir içi programlarımız dışında şehir dışı programları da gerçekleştirdik. Partimizin şehrimizdeki kurucuları, neferleri ve önceki dönem yönetimlerimizle diyaloğumuzu sürekli diri tuttuk. Kendilerini ilçe başkanlığımızda ağırladık dönem dönem de hane ve işyerlerine ziyaretlerde bulunduk. Olmazsa olmazımız hane ziyaretlerimizi sürdürdük. Şehrimizin 86 mahallesini tümüyle adımladık, cadde ve sokaklarda hemşehrilerimizle hasret giderdik, gönül hanelerine misafir olduk, dertleştik, sevincimizi paylaştık.
ESNAF VE HEMŞEHRİLERİMİZ İLE İÇ İÇEYİZ
Sosyal Politikalar faaliyetlerimiz kapsamında çınarlarımız, yaşlı üyelerimizi evlerinde ziyaret eyledik, istek ve taleplerini dinledik. Huzurevinde ikamet eden saygıdeğer büyüklerimizi belirli gün ve haftalarda ziyaret eyledik. Esnaf ve sanatkârlarımızı işyerlerinde ziyaret ettik, taleplerini not alarak çözüm noktasında ilgili kurumlara ilettik.
YENİ HEDEFLERE YÜRÜYORUZ
İhtiyaç sahibi ailelerimizi yalnız bırakmadık, her daim yanlarında bulunduk, hanelerine misafir olduk. Ramazan ayı boyunca ilçe yöneticilerimiz ile birlikte her iftar programında farklı hanelere misafir olduk. Bu kapsamda hane, hasta ve ihtiyaçlı aile ziyaretlerini gerçekleştirdik. İlçemiz genelinde yapılan kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde yer aldık. Teşkilat mensupları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine Türkiye Yüzyılı’nda yeni hedeflere, yeni başarılara ilerliyoruz.”