AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Trabzon’a gelen ve toplantı sonrasında kısa sürede toplanan 10 bin kişinin üzerinde vatandaşla buluşan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi “Devlet Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla karşılayan parti teşkilatlarımıza ve Trabzonlulara teşekkür ediyorum” dedi. 


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonlular tarafından kendisine yakışır şekilde karşılandığını belirten Revi şunları söyledi: “ Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı ve Dünya Lideri Genel Başkanımız Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısında ve Trabzon Halkıyla buluşma programında coşkulu bir kalabalık vardı. Katılımlarından dolayı bütün parti teşkilat mensuplarına ve Trabzonlu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan Trabzonumuz’u çok seviyor bizlerde Trabzonlular olarak onu çok seviyoruz. Sayın Devlet Başkanımızın bir yıllık süre içerisinde Trabzon’a 4. gelişi oluyor. Trabzonlular her gelişinde Sayın Devlet Başkanımız Erdoğan’ı aynı coşku ve heyecanla karşılıyor.”


Ak Parti İL Danışma Meclisi toplantısı sonrasında bir program planlanmadığını ifade eden Revi “ İl Danışma Meclisi toplantımızın sonrasında bir ziyaretler yapılacaktı. Fakat Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarının, AK Parti sevdalıların Devlet Başkanımız Erdoğan’ı yoğun şekilde görmek ve dinleme isteklerini Sayın Devlet Başkanımız karşılıksız bırakmadı ve son anda Trabzon Halkıyla Buluşma programı tertip ettik.” İfadelerini kullandı. 


Çok kısa bir sürede yoğun bir kalabalığın toplandığını belirten Revi “ Devlet Başkanımız Erdoğan’a olan sevgi kısa sürede on binin üzerinde insanı Trabzon meydanına topladı. Trabzonlularla buluşma programı adeta mini bir mitinge dönüştü. Bu durum Trabzon’da Erdoğan sevgisinin AK Parti sevgisinin ne kadar çok kökleştiğinin bir göstergesidir. Bu güne kadar Devlet Başkanımız Erdoğan'a yüksek oranlarda destek veren Trabzonumuz, bundan sonra da aynı desteğini artırarak devam ettirecektir. Buluşma programında kısa sürede toplanan coşkulu kalabalık Trabzonluların Türkiye sevdalısı, mazlumların umudu, dünya lideri Erdoğan’a verdiği desteğin çok açık bir göstergesidir.” diye konuştu. 


Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’dan küresel güçlere karşı çok sert ifadeler kullandığının altını çizen Revi " Devlet Başkanımız Trabzon'dan dünyaya meydan okuduğunu ilan etti.  Provokasyonla, darbeyle yapamadıklarını şimdi para ile gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyleyerek teslim olmayacağımızın tüm dünyaya haykırdı. Bizlerde Trabzonlular olarak Sayın Devlet Başkanımızın arkasında dim dik duracağız. Tek yumruk olup bütün dünyaya meydan okuyacağız. Trabzon’un yiğit evlatları Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı asla yalnız bırakmayacaklar.”dedi.