Şalpazarı gelini olan Ataman’a ilçede kadınlarda yoğun ilgi gösterdi. Toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Ataman’ın eşi Atilla Ataman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Şalpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Atalar ve çok sayıda kadın katıldı.

GÜCÜ SİZLERDEN ALIYORUM

Toplantının açılışında bir selamlama konuşması yapan belediye başkanı Refik Kurukız, ilçeye yaptığı yatırımlardan bahsetti. Kurukız, “İlçemize yaptığım yatırımlarda gücümüzün çoğunu kadınlardan alıyorum. Belediye başkanlığı görevine ilk seçildiğimde çarşı içinde yaptığım açık hava toplantısına katılanların çoğu da kadınlardı. İlçemizde ilk icraatımız da kadınlara yönelik kültür merkezi olmuştur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

SUSAMAM

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e de cevap veren Kurukız, “Atilla Ataman, Şalpazarı için bir değerdir. Suna Kepolu Ataman ilçemizin evladıdır. TBMM’de ve Trabzon’da benim ilçemi hedef alanlar karşısında asla susamam. Atilla Ataman ve Suna Kepolu Ataman’ın her zaman yanındayım. Ülkemizde terör bitmiştir.  Terörün bitmesinde en büyük katkısı olan Cumhurbaşkanımıza ve Trabzonlu hemşerimiz Sayın Süleyman soylu'ya çok çok teşekkür ederim” diye konuştu.

EVİMDE SİZLERLEYİM

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman, kadınlarla bir süre sohbet etti. Ataman, “Kendi evimde, Şalpazarı’nda gecenin ilerleyen saatlerinde sizinle olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu saatte sizlerde buradasınız. Allah sizlerden razı olsun. AK Parti uğrunda ve Türkiye yolundaki başarılı çalışmalarınızdan çok mutluyum. Durmadan, yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.