HAYDAR REVİ ORDU ZİYARETİ SIRASINDA ZİNCİRLEME KAZAYA KARIŞTI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 Kaza, Altınordu ilçesi Mehmetçik Bulvarı’nda bulunan trafik ışıklarında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki araçlardan en öndeki aracın kırmızı ışıkta ani fren yapması sonucu 4 araç birbirine girdi. Çeşitli temaslar için Ordu'ya gelen AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'nin de içinde bulunduğu otomobil de kazaya karıştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri hafif yaralı 2 kişiyi Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, olayı yara almadan atlatan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydir Revi ise kontrol amaçlı Medical Park Hastanesi’ne götürüldü.
Olayı duyan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, yaşanan kaza hakkına bilgi aldıktan sonra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'yi ziyaret için hastaneye gitti.
Hastaneden çıktığı sırada İHA muhabirine konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Kırmızı ışıkta durduk, arkadan gelen araç bulunduğumuz araca çarptı. Ben zaten aracı kullanmıyordum. Sağlık durumum gayet iyi Allah’a şükür. Ayakta tedavi olduk” dedi