Mumcu ;Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sosyal medya üzerinden yapılan saygısızca paylaşım ve yorumlara cevabımızdır!
A Milli Futbol Takımımızın Letonya ile berabere kalmasının ardından İP İl Başkanı Azmi Kuvvetli İpe sapa gelmeyen yorumları ile gündemi meşgul ederek cumhurbaşkanımıza alenen hakaretin zeminini oluşturdu. 
Bir siyasi partinin il başkanının böyle seviyesiz yorumunu gaflet olarak değerlendirsek de devamında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile alakalı yapılan aşağılık yorumlara göz yumması içinde bulunduğu siyasi oluşumun seviyesini (seviyesizliğini) göstermektedir. 
Kendi seviyesizliği içinde bulunduğu siyasi birliktelik ile denk olan İP il başkanının yapılan yorumları rahatsızlığı nedeniyle görmediğini düşündük. Ancak aradan birkaç gün geçmesine rağmen yorumları silmediği ve herhangi bir cevap vermediği değerlendirildiğinde İP başkanının Türk Halkının seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret etme cüretini gösterdiği tarafımızca kabul edilmiştir. 
Asıl gudumsuzlar Türk siyasi tarihine bölücülükle giriş yapanlar ve bölücülerle işbirliği yapanlardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı saygısızca konuşarak siyaset yaptığınızı zannediyorsunuz.
İP'in ucu yabancı ellerde olunca sizden normal bir davranış beklemek imkânsız. Seviyesizliğinizle siyaseti belirlediğinizi düşünüyor olabilirsiniz! Lakin şunu çok iyi bilin ki kendi çukurunuzda yok olacaksınız.
İP İl Başkanı Azmi Kuvvetli'den Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan yorumlara edep yahu demesini beklerdim. 
Lakin gördük ki çukur seviyesinde siyaset yapan bir kişiden çok fazla şey beklemişiz. Sizin gudumsuzluğunuz Sayın Cumhurbaşkanımız ile saygıdeğer halkımız arasındaki sevgi bağını kopartmayacaktır. Aziz ülkemizin Vefalı halkı yiğit Trabzon’umuzun mert halkı her zaman olduğu gibi bundan sonrada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya devam edecektir.