AK PARTİ HAMAMİZADE'DE BAYRAMLAŞIYOR 
Haber : Melek Çakır  / Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

Trabzon AK Parti Teşkilatı Bayramın ikinci günü Trabzon Hamamide İhsan Bey Kültür Merkezinde bayramlaşma yaptı. Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezindeki bayramlaşmaya ,Ak Parti Trabzon Millet Vekili ve Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,Ak Parti Trabzon Millet Vekilleri Muhammet Balta,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Dr.Adnan Günnar ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ,Ak Parti Trabzon kadın Kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu ,Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ,Mahalle Teşkilat Başkanları ,Parti Yöneticileri ve Vatandaşların Yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Hamaizade İhsan Bey kültür Merkezindeki Bayramlaşmada Ak Parti İl başkanı Haydar Revi,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ohan Fevzi Gümrükçüoğlu,Kadın kolları İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu,Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Halim Yılmaz,Millet Vekilleri Dr.Adnan Günnar,Muhammet Balta,Ayşe Sula Köseoğlu,Süleyman Soylu birer Konuşma yaparak Partililerin ve vatandaşların Bayramlarını tebrik ettiler .

SÜLEYMAN SOYLU KONUŞMASINDA 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu; '21. Yüzyılın en büyük hediyesi AK Partidir. Bir taraftan CHP bir taraftan MHP bir taraftan HDP bir tarafta para sermayesi, bir taraftan Aydın Doğan CHP ile koalisyon yapın diyor. Bizi ne kadar seviyorlar. Siz koalisyon istediniz biz tek başına iktidar istedik. Alın CHP MHP HDP birlikte kurun Hükümeti. Biz iktidar meraklısı değiliz. İktidara da her zaman hazırız dedi.