Öğrenciler eserleriyle göz doldurdu
Tüketici Haftası dolayısıyla Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde ortaokullar arasında düzenlenen ‘Tüketici ve Tüketim’ konulu resim yarışmasında, Trabzon’dan yarışmaya katılan eserler Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde sergilendi. 
Ticaret Bakanlığı tarafından 2019 yılı içerisinde Türkiye genelinde resmi ve özel ortaokullar arasında düzenlenen yarışmada Trabzon birinciliğini Özel Trabzon Öncü Karadeniz Koleji öğrencisi Alper Yılmaz elde etti. 
Ortahisar Yzb.Şehit Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi  İsmail Çetiner’in Trabzon 2’incisi olduğu yarışmada 3’üncülük ödülü de Ortahisar Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ecren Sena Çolak’a verildi. 
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi ve ödül törenine Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Of TSO Genel Sekreteri Murat Zırıh, İl Ticaret Müdürü Yavuz Selim Aykan, İl Ticaret Şube Müdürü Hakan Bayrak, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
TTB Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan yarışmaya katılan tüm öğrencileri kutlayarak, “Öğrencilerimiz oldukça yetenekli. Dereceye girenler kadar giremeyen eserlerde birbirinden güzel ve başarılı. Temayı gayet güzel işlemişler. Burada kendileri kadar onları eğiten öğretmenlerini ve destek veren ailelerini de tebrik ediyorum” diye konuştu.