Yeşiltepe Mahallesindeki koordinatörlük binasında Köksal Boz’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Ordu Şube Başkanı Mehmet Fatih Vargeloğlu, Giresun Şube Başkanı Yusuf Enes Çolaker, 
Gümüşhane Şube Başkanı Selman Eroğlu,
 Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, YEDAM Bölge Koordinatörünü, yöneticiler ve Spor Kulübü başkanları katıldı. 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Yeşilay’ın yapacağı faaliyetler hakkında bilgi veren Boz, şube başkanları ile istişare halinde olarak farkındalık oluşturacak çalışmalar yapacaklarını söyledi. 
Boz, “Şube başkanlarımız olarak sizler Yeşilay’ımızın vitrinindesiniz. Bölge koordinatörü olarak bizim elimiz kolumuzsunuz. Yeşilay olarak spor kulüplerimizi kurduk. Kültür ve sanat alanında da kulüplerimizi kurmak için çalışmalarımıza başladık. Şube başkanlarımız olarak sizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.
Boz, “Yeşilay olarak gönüllü ve çok kutsal bir görevi icra ediyoruz. Vatandaşlarımızı bilinçlendirici faaliyetlerde bulunmak için çalışmalar yapmalıyız. Üye çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmeliyiz. Yönetim kurulu toplantılarımızı da düzenli şekilde yaparak kararları almalıyız. Bağımlılık gerçekten çok önemli bir konu. Okullar açılıyor. Yetişkin bir insanda bağımlılığı bıraktırmak zor olabilir. Ama imkansız değildir.  Çok büyük uğraş gerektirir. Hedefimiz okul öncesi eğitimden başlayarak hiç başlatmamaktır. Bununla uğraşıyor, sağlıklı nesiller için bire bir çalışmalarımızı yapıyoruz. Ana okullarını ziyaret edelim. Üniversite, meslek okulları, liseler, stadyumlarda stant faaliyetlerimizi mutlaka yapalım. Şube spor kulüplerimiz, gençlik ve kadın komisyonlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Stant faaliyetlerimizi yaparak bilgilendirici çalışmalar yaparak farkındalık oluşturuyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

Yeşilay’ın eğitim programları olduğuna da işaret eden Boz, “Her yıl eğitim programlarımızı yapıyoruz. Bu yıl da Samsun’da 2 günlük eğitim programımız olacak. 19-20 Kasım'da Samsun'da 12 ilin katılacağı 2 günlük bir bölgesel eğitim programımız olacak” diye konuştu.