Trabzon'da Emekli Albay Cinnet Geçirdi Oğlunu ve Eşini Kurşunladı 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yavuzselim Bulvarı üzerindeki bir çay bahçesinin arkasındaki sitede meydana geldi. Emekli Albay olduğu belirtilen O.H.M.. isimli şahıs  iddialara göre aile içi tartışmadan sonra odasına giderek silahı aldı. Silahını aldıktan sonra O.H. M.. kendi evinde önce oğlunu göğüs bölgesinden, ardından eşini ayağından vurdu. Bu sırada ailenin kızı da pencereye çıkarak yardım istedi.

GENÇ KIZ CAMA ÇIKARAK YARDIM İSTEDİ

Silah sesleri ve genç kızın yardım çığlıklarını duyan binanın dışında mantolama yapan işçiler daireye giderek babaya müdahale etmek istedi. Ancak müdahale için gelen işçiler, O.H. M..’nin elindeki silahı ve yerde yatan anne – oğlu görünce bölgeden uzaklaşarak durumu polis ve ilk yardım ekiplerine bildirdi. 

GENÇ KIZ SİLAHI CAMDAN ATTI,HALI YIKAMACI OLAYA MÜDEHALE ETTİ 
 Daha sonra ise burada halı yıkama işi yapan bir kişinin yine silah ve bağrışmaları duyması sonrası olaya müdahale ettiği belirtildi. Baba ile burada yaşanan boğuşmada O.H. M..’nin elinden düşen silahı gören genç kızın, silahı yerden alarak pencereden evin dışına attığı kaydedildi. ASKERİ YETKİLİLERDE GELDİ 
Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri de hemen daireye giderek O.H. M..’yi müdahale ederek gözaltına aldı. Olayın ardından şahsın asker kökenli olmasından dolayı bölgeye, askeri yetkililerin de geldiği belirtildi. Olayda ayağından yaralanan anne ile göğsünden yaralanan oğlunun ise bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Göğsünden yaralanan oğlunun öldüğü belirtildi.Polis olay ile ilgili geniş tahkikat yapmaya başladı.