Bu rakamlara ulaşmak bizi gururlandırdığı gibi şehrimizin de tanıtımına katkıda bulunduğu için ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Gela bey yaptıkları ziyarette verdiğimiz sağlık hizmeti konusunda teşekkür ve desteklerini iletmiştir. Böylece bölgemizde her geçen gün gelişen ve önemi artan sağlık turizminde Kuzey Göz Merkezi olarak ciddi katkıda bulunduğumuzdan dolayı gururluyuz.
Yurt dışına verdiğimiz sağlık turizmine yönelik kaliteli sağlık hizmeti ve göz sağlığında şifa olmak amacıyla bölgemizi de aşarak ilk irtibat büromuzu Gürcistan da açmış bulunuyoruz. Bu binamızı açmakla Gürcistan dan gelecek göz problemi olan hastalarımızın bize ulaşmak için dil ve ulaşım konusunda çok daha az sorun yaşayacaklarına inanıyoruz.
Bu şekilde sunduğumuz kaliteli sağlık hizmetini daha kolay daha ekonomik ve iletişim yönünden daha anlaşılır bir şekilde alacaklarını düşünüyoruz. Ayrıca Gürcistan içerisinde kliniğimizin ve Trabzon olarak bölgemizin sağlık turizmi sayesinde çok daha iyi bir şekilde tanıtılacağını düşünmekteyiz.