DR.Ayhan Çağılcı Haçkalı Baba Hastanesinden Rekor İle Döndü 


Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahlarından Dr.Ayhan Çağılcı Geçici görev ile gittiği Akçaabat Haçkalı Baba Hastanesindeki bir aylık görevini tamamlayarak dün akşam Numune Hastanesine döndü.  Dr.Çağılcı Haçkalı Baba Hastanesinde bir ayda yaklaşık 1500 Hastaya bakarken 94 tanede Ameliyat gerçekleştirdi. Dr.Ayhan Çağılcı 30 06 2017 Cuma akşamı saat 20.00 itibari ile hastalarının vizitlerini de yaparak Haçkalı Baba Hastanesinden ayrıldı. Dr.Çağılcı'nın ayrılması ile birlikte yatar hastaları da 112 ve Kaşüstü Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinin Ambulansları ile Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesine taşındı.

 OP.DR.AYHAN ÇAĞILCI 
Numunedeyim;
Bugün den itibaren her cumartesi Trabzon Numune hastanesi poliklinik,her salı -perşembe Kaşüstü eğitim araştırma hastanesinde  poliklinikte.Diğer günler ameliyat.
Çok şükür, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet hastanesi Haziran geçici görevimi yüzümün akıyla tamamladım.En azından ben öyle düşünüyorum. Akçaabat da,poliklinikte 1 ayda 1500 civarı hasta baktım ve haziran ayı boyunca 94 ameliyat yaptım.Çalışma arkadaşlarıma, bana sabır gösterdiler ve ayak uydurmaları için aynı ayrı teşekkür ediyorum.1 ay boyunca Akçaabat halkının yoğun ilgisine karşılık vermeye çalıştım, İnşallah memnun kalmışlardır.Sevgi ve saygılarımla.