Özel 7M Hastanesi Başhekimi ,Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Opr.Dr.Ayhan Çağılcı açıklamalarda bulunarak 7M Hastanesinin böylelikle Süper Lig’e çıktığını söyledi.

Çağılcı şu ifadeleri kullandı;

7M Hastanesi'nin tüm hisselerini alarak halkımıza daha iyi hizmet etmek için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz . Tüm dost ve arkadaşlarımı bu güzel sağlık kuruluşuna sahip çıkmaya davet ediyorum. 


Çağılcı “7M Hastanesi her geçen gün daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için gayret gösteriyor. Sağlık Bakanlığı Kalite Akreditasyon Daire Başkanlığı’nın 24 Haziran’da Sağlıkta Kalite Standartları Denetimini başarı ile geçirdik . Kolay ulaşılabilir bir sağlık merkezi olan Özel 7M Hastanesi, teknolojinin son imkanlarını kullandığı, uzman hekimlerin tecrübelerinden faydalandığı ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutacak kaliteli sağlık hizmeti için çalışan 30 hekim, 1 embriyolog, 1psikolog, 1 diyetisyen ve 110 hemşire, 31 misafir hizmetleri çalışanı 33 sağlık hizmetleri personeli olmak üzere 9 bin metrekarelik kapalı bir alanda ve ücretsiz otoparkla sağlık hizmetiyle çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 7 gün 24 saat bu hizmeti sunuyoruz. 10 yoğun bakım, 14 yeni doğan yoğum bakım, 3 ameliyathane odası ve 85 yatak kapasitesi ile hizmetimize devam ediyoruz. Uluslararası hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle alt yapımızı hazırlıyoruz.

1 yılda yapmış olduğumuz A grubu ameliyatlar yani kanser cerrahileri, bunun içinde troid kanseri, meme kanseri, mide kanseri, ince bağırsak kanseri, kolon kanseri, rektum kanseri, meshane kanseri, prostat kanseri, beyin tümörü, spinal kord tümörleri, kemik tümörleri, diz protezleri, ampitasyon cerrahisi gibi özelliği olan karın duvarı, ventral herni cerrahisi gibi özelliği olan ameliyatların yanında hemoroit, fissür, fistül gibi spesifik ve çok önemli, hata kabul etmeyen ameliyatlar, fıtık cerrahisi, anti reflü cerrahisini düzenli ve sürekli olarak yapabilmekteyiz. Laporoskopik cerrahiler, laporoskopik ameliyatlar ve diğer laporoskopik ameliyatları da hastanemizde iç ve dış doktorlar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır. 

Hizmetin aksamaması, hastanın ve hasta sahibinin zaman kaybetmemesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. 250’ye yakın personel ile birlikte Akçaabat’ın en büyük bacasız fabrikası durumuna gelmiş bulunmaktayız. 6 ayı henüz daha bitirmeden, geçen yıla göre yapmış olduğumuz A grubu yani büyük ameliyatlarımızın sayısı geçen yılı geçmiş duruma geldi. 7M Hastanesi PTT Ligi’nden Süper Lig’e çıkıyor.”