Bölgenin Tek A Sınıfı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Törenle Hizmete Girdi 
Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, görkemli bir açılış töreniyle Ortahisar ilçesinde hizmete girdi

Doğu Karadeniz Bölgesinin tek A sınıfı polikliniği Trabzon Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Hacıkasım Yusfhan Kat 2'de  birçok davetlinin katılımıyla dualar eşliğinde hizmete açıldı.
Trabzon Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılış törenine Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın çok sayıda iş adamı ve davetli katıldı.
Böylesine önemli bir merkezin Ortahisar’da hizmet vermesinden gurur duyduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç “Vatandaşlarımız çok profesyonel bir merkezden ağız ve diş sağlığı hizmeti alacaklar. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Trabzon Merkez Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Ozan Çoşgun “Trabzon’un böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bizler, Doğu Karadeniz’in tek A tipi polikliniği Trabzon’un Ortahisar ilçesinde vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Elimizden geldiği kadar onların ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışacağız. Panaromik cihazımız, yumuşak doku lazerimiz, ağız için kameralar her şey en iyi şekilde dizayn edildi. Hastalarımıza en üst düzeyde hizmet vermeye çalışacağız.” dedi.