Her gün bir ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan, cenazelerde acılarına ortak olan, düğünlerde ise mutluluklarını paylaşan Milletvekili CORA, Akçaabat ilçesinde de taziyelere katıldı, Yaylacık Mahallesi İnönü Caddesi’nde esnafla bir araya geldi.

Milletvekili CORA’nın bu ziyaretlerine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri EKİM, AK Parti Akçaabat ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları da eşlik etti. 

TÜRKİYE BEYAZ MASA GİBİ ÇALIŞMAKTADIR

Vatandaşlarla bağlarını koparmadıklarını ve sürekli sahada olduklarını vurgulayan CORA, “AK Parti milletin kurduğu bir partidir. Onların bize çizdiği istikamet doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’a şükürler olsun geride bıraktığımız 20 senede Türkiye için milletimiz için çok önemli işlere imza attık. Partimiz, kuruluşundan geçen bu yıla dek Türk siyasi tarihinde eşine az rastlanan bir başarıyla, her defasında daha da büyüyerek, çıtayı her defasında daha da yükseğe çıkartarak geldi. Bir taraftan milletimize hizmet ederken diğer taraftan da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde vesayet organları ile çetin bir mücadele gerçekleştirdik. Önümüze konulan engelleri milletimizin desteği ile bir bir aştık. Sadece bölgesinde değil dünya siyasetinde de etkin bir ülke olduk, aktif rol oynadık. Rusya ve Ukrayna savaş halinde iken bu ülkeleri aynı masaya oturtup küresel tahıl krizini çözdük. Recep Tayyip ERDOĞAN ve Türkiye dünyada kriz olduğunda çözüm noktasıdır. Adeta Beyaz masa gibi çalışmaktadır. Biz dünyanın imdadına koşan, herkese kol kanat geren, barışın teminatı bir ülkeyiz.” ifadelerini kullandı.

İSTİKRARIN ADRESİ AK PARTİ’DİR

“AK Parti’nin ortaya koyduğu siyaset tarzı problemleri çözen bir siyaset tarzıdır.” diyen CORA, ürün fiyatlarında yaşanan artışlarla ilgili olarak, “Alım gücünü artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımızın son olarak Tarım Kredi Marketleri aracılığıyla et, şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği ve 30-40 çeşit üründe indirime gidileceğini açıklaması vatandaşımızı mutlu etmiştir. Son 3 ayda emekli maaşları, asgari ücret ve memur ücretlerinde yaptığımız iyileştirmelerin yanında fındık ve çay fiyatlarındaki artışlar ayrıca diğer tarım ürünlerindeki artışlar milletimizin yüzünü güldürmüş, bize de olumlu yansımıştır. İnşallah yakın zamanda bu pahalılık konusunu ortadan kaldıracağız. Önceden Türkiye’nin daha önemli sorunları vardı, yıllarca terörle uğraştık, şehitlerimizin acısı ile kahrolduk. Bugünkü sorunumuz ise pahalılığa yönelik. Bunları da çözeceğiz. Milletimizin yaşadığı ve karşılaşacağı sorunları çözecek olan da AK Parti'dir.” şeklinde konuştu. 

BİR OLDUK, 21 OLDUK

CORA son olarak AK Parti’nin 21. kuruluş yıl dönümü ile ilgili olarak “Bir olduk, 21 olduk sloganıyla, 21 yıl içerisinde özelde Trabzon’da, genelde Türkiye'de ulaşımdan altyapıya, kültür sanattan eğitime, tarımdan hayvancılığa ve spora kadar birçok fiziki ve sosyal proje ile hizmetleri halkımızla buluşturduk ve buluşturmaya devam ediyoruz. Halka Hizmet, Hakk'a Hizmettir anlayışıyla, mesai kavramı gözetmeden milletimizi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.