ÜYE ÇALIŞMASI SÜRÜYOR


AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından açılan "Türkiye Yüzyılı" standında üye çalışması yapılıyor.
GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ


Üye standını ziyaret eden AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından birinin AK Parti olduğunu söyleyerek “11 milyonu aşan üye sayısı ile AK Parti, çok büyük bir ailedir. Dünya genelinde olduğu gibi Trabzon genelinde de AK Parti ailesi en büyük sivil toplum kuruluşu; ülkesi, bayrağı ve vatanı için bir araya gelmiş, hizmet sevdalı gönül birlikteliğidir.”
AK PARTİ AİLESİ GENİŞLİYOR
Çebi, AK Parti ailesine katılan yeni üyelerle birlikte gönül birlikteliklerini daha da genişlettiklerini ifade ederek “Ortahisar ilçe teşkilatı olarak ana kademe, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları olarak üye çalışmasına ayrı bir önem veriyoruz. Gerek ziyaretlerimizde gerekse de üyelik stantlarıyla ailemize yeni gönül süvarileri katıyoruz. Her bir teşkilat mensubumuza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
YOĞUN BİR TEVECCÜH
İlçe Başkanı Çebi şunları söyledi: “AK Parti olarak tek bir sevdamız var, o da Türkiye sevdasıdır. Aziz hemşehrilerimizden çok büyük bir teveccüh görüyoruz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri sevgi ise kelimeleri kifayetsiz bırakıyor. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Yüzyılında da Türkiye’yi Cumhur İttifakıyla, yerli ve milli duruşa sahip, ülke için dert edinen, ihtiyaç duyulan beklentileri yine aziz milletimizin duasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde hep birlikte inşa edeceğiz. Ailemize yeni katılan tüm gönül dostlarına hoş geldiniz diyor, şükranlarımı sunuyorum.”