Yomra'da 500 Kişiye İftar 
Haber : Yurdanur Ayaydın  www.trabzonhaber24.com  

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Yomra Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

İFTAR YEMEĞİNE ÇOK SAYIDA KATILIM

Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile belediyemizin ortaklaşa gerçekleştirdiği iftar programında vatandaşlarımızla bir araya geldi. Yomra Merkez Orta Okulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Sağıroğlu’nun yanı sıra Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu,Ak Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Ak Parti Yomra ilçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Alhas, Ak Parti Yomra ilçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Özcan, parti yöneticileri, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ,STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SAĞIROĞLU; HİZMETLERİMİZ KATLANARAK DEVAM EDECEK

 Yemeğin açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Mustafa Pehlivan iftar yemeğine iştirak eden katılımcılara teşekkür etti. Pehlivan’ın ardından konuşma yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, geleneksel hale getirdikleri iftar organizasyonları ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “ Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir Ramazan akşamında yine bir araya geldik. Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yomra ilçemizde katlanarak devam eden hizmetlerimiz var. Bu hizmetlerin yanı sıra eksiklerimizde var. Geçtiğimiz yıllardan büyükşehir belediyemiz ile birlikte söz verdiğimiz hizmetlerimiz var.  Bunları da önümüzdeki aylarda hizmete geçirmek istiyoruz” dedi. Kaymakam Balcı’da geçtiğimiz yılda yine bu organizasyonda vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “Geçtiğimiz yılda burada yine aynı sofralarda bir araya gelmiştik. Büyükşehir belediyesi ve Yomra belediyesine katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU; ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kaymakam Balcı’nın ardından konuşma yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Yomra’da altyapıdan yol yatırımlarına kadar her alanda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydederken, “Yomra ilçemiz adına elimizde hangi imkân varsa, hizmetlerimizi Yomra’ya  getirmeye devam edeceğiz” dedi.  Yemeğin son konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi’de katılımlarından dolayı Yomralı hemşehrilerine teşekkür ederek, “ Çok güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın” diyerek sözlerini tamamladı. Konuşmaların ardından iftar yemeği sona ererken, vatandaşlarla sohbet için çay ocağına geçildi.