Vakfıkebir Ekmek ve Kültür Festivaline İrem Derici Damgası 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Festivalin son gününde sahneye çıkan İrem Derici, sevilen şarkılarıyla Vakfıkebirlileri coşturdu.

Trabzon Vakfıkebir'de Karadenizin ve Türkiye'nin Aranılan Markası Kebir'in Gıda Sponsorluğunda düzenlenen Ekmek ve Kültür Festivali'nin son gününde İrem Derici sahne aldı. Konser öncesi katılımcılar, alanı doldurdu. Ünlü popçu, sevilen şarkılarıyla Trabzon Halkına keyifli anlar yaşattı. Derici, sahne performansı kıvrak danslarıyla konsere katılanların büyük beğenisini topladı. Şarkılarla eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar, sık sık sevgi tezahüratlarında bulundu. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan ünlü şarkıcı, bol bol alkışlandı.

VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET BALTA İREM DERİCİ'YE PLAKET TAKTİM ETTİ
Ünlü Şarkıcı İrem Dericinin Performansından çok memnun kalan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta İrem Derici'ye Üzerinde İsmi Yazılı Olan Coğrafi İşareti alan Meşhur Vakfıkebir Ekmeği ve birde Plaket taktim etti. Başkan Bata'ya Plaket taktim ederken Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta eşlik etti. 

Ünlü Şarkıcı İrem Derici'den önce Sahne alan Karadeniz'in bıçkın delikanlısı Sinan Yılmaz yapmış olduğu kolbastı ve Horon ile Vakfıkebir halkının beğenisini kazandı. Sinan Yılmaz Sahne Performansı ile vatandaşları çok  memnun etti.