Sinan Yılmaz'dan Giysi Mağazasına destek
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi aileler giysi ihtiyaçlarını Ortahisar Belediyesi tarafından açılan Giysi Mağazasından karşılıyor. Özellikle mağazadan bayramlık giysilerini temin eden çocukların yüzündeki mutluluk ve sevinç görülmeye değerdi. 
Trabzon’un  sevilen sanatçısı Sinan Yılmaz da Ortahisar Belediyesi Giysi Mağazasına destek oldu


Ortahisar Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların giysi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kaymaklı Gençlik ve Eğitim Merkezi hizmet veren Giysi Mağazası açıldığı günden itibaren vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
Trabzon’un sevilen sanatçılarından Sinan Yılmaz giysi mağazasını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Yapılan yardımların muhtaçların ihtiyaçlarını karşıladığını ve bu durumdan çok etkilendiğini ifade eden Yılmaz sahnede  giydiği kostümleri giysi mağazasına  bağışladı.
"HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL"
Gördüğü tablo karşısında duygulanan Sinan Yılmaz; "Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç’i yürekten kutluyorum, yapılan hizmetlere bizzat şahit oluyorum ve bu güzel hizmetler beni çok duygulandırdı. Sosyal ve kültürel belediyecilikte her zaman fark yaratıyor. Şehrin bütün noktalarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olması bizleri gururlandırıyor. Buraya gelen ailelerin ihtiyaçlarını ücretsiz alması, çocuklarını ücretsiz giydirmesi ve o çocukların yüzünün gülmesi bizim de yüzümüzün gülmesi demektir. “El eli yıkar, iki el yüzü yıkar” biz birlik olursak, olan olmayana verirse hayat daha güzel olur. Hayat paylaştıkça güzel cümlesi de bunu ifade eder. Biz sanatçıların buralara gelerek ziyaret etmesi ve bu hizmete destek vererek çevresine duyurması boynumuzun borcudur.  Ortahisar Belediyesi bu işi çok güzel yapıyor. Bir Trabzonlu olarak  Belediye Başkanımız  Sayın Av. Ahmet Metin Genç’i ve ekibini yürekten kutluyorum, başarılar diliyorum." dedi.
Kaymaklı mahallesinde bulunan Ortahisar Belediyesi Kaymaklı Gençlik ve Eğitim Merkezinde hizmet veren giysi mağazasından bu güne kadar 7.282 aileye 121.146 parça kıyafet yardımı yapıldı. Bayramlarda ve okullarda  ihtiyaç sahibi öğrencilere ise; 23.844 parça yeni kıyafet 1000 adet çocuk ayakkabısı, 1500 çocuk botu  hediye edildi.  Ayrıca  yeni doğan  bebeklere;  içinde  bebek battaniyesi, zıbın seti, tulum takımı, bebek havlusu bulunan  2285 adet çanta hediye edildi.