ORMAN SEVENLER DERNEĞİ BİRLİK YEMEĞİNDE  BULUŞTU


DERNEĞİN YEMEĞİNE İŞADAMI RAHMİ ÜSTÜN VE ÇOK SAYIDA MİSAFİR KATILDI ...



SÜRMENE ORMANSEVENLİLER YARDIMLAŞMA DAYANIŞMA VE EĞİTİM DERNEĞİNDEN
BİRLİK BERABERLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ DÜZENLEDİ..

DERNEK BAŞKANI HALİL İBRAHİM BAŞ TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI ...


Sürmene Ormansevenliler Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği SORDER tarafından düzenlenen BİRLİK BERABERLİK ve DAYANIŞMA YEMEĞİ, 27/04/2013 Cumartesi günü akşamı Ormanseven Ortaokulu’nda yapıldı.
Yemekli Toplantıya 200’ü aşkın kişi, Derneğin yönetim ve denetleme kurulu üyeleri yanında Ormansevenli İş adamları ve Esnaflar da katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan SORDER Yönetim Kurulu Başkanı Halil İBRAHİMBAŞ; Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için toplandıklarını, Ormansevenlilerin ortak arzusu olan bir dernek çatısı altında bu güne kadar toplanılamadığı, ancak bu arzunun da gerçekleştiğinden ötürü çok mutlu olduğunu, Derneklerinin 2008 yılında kurulduğunu ve derneklerde zor dönem olarak kabul edilen ilk 5 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Öncelikle; birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın yanında kültürel değerlere de sahip çıkacaklarını dile getirdi. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize, nakdi ve ayni yardımlar yaparak; onların bilgili, sorumluluk üstlenen, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, dinini, vatanını, milletini seven, bireyler olarak, yetişmeleri için katkı sağlamak amaçları içerisinde olduğunu açıkladı. Tüm Ormansevenlileri, derneğe üye olmaya, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde dernek çatısı altında toplanmaya davet eden Halil İBRAHİMBAŞ, konuşmasında;
Etkinliğin yapılmasına izin veren Sürmene Kaymakamlığına ve Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Ormanseven Ortaokulu Müdürlüğüne,
Derneğe ayni yardım yapan; Çakır Ayakkabıcılıktan Sayın Recep ÇAKIRA’a, Kuzu Deri’den Sayın Remzi YILMAZ’a,
Sürçaysan Anonim Şirketin’den Sayın Rahmi ÜSTÜN’e,
Çakıroğlu Nalburiye’den Sayın Sadık ÇAKIR’a,
Derneğe demirbaş alımı için katkıda bulunan:
Sayın Hüseyin ÇİLİNGİR’e, Sayın Mustafa BİLGİN’e, Sayın Tahsin İBRAHİMBAŞ’a, Sayın Hanif ÇİLİNGİR’e, ve Sayın Ali ÇAKIR'a 


Organizasyon çalışmalarımız içerisinde olan Ormanseven Belediye başkanımız Sayın Necmettin KUMAŞ’a, Kurucu Üyelerimiz Sayın Arslan YILMAZ’a ve Sayın Yüksel İBRAHİMBAŞ’a, Sayın Muharrem KAYA’ya, Sayın Ömer İBRAHİMBAŞ’a
Şu anki Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sayın Ali ÇİLİNGİR’e, Sayın Nurettin KUMAŞ’a, Sayın Birol PARLAK’a, Sayın Aydın BİLGİN’e, Sayın Akın AYDIN’a, Sayın Bayram ÜSTÜN’e,
Denetleme Kurulu Üyelerimiz; Sayın Emine KULAÇ İBRAHİMBAŞ’a, Sayın Rızvan ÜSTÜN’e ve Sayın Ali SARI’ya,
Organizasyonun sponsorluğunu üslenen Öğün Yemekhane Hizmetleri Anonim Şirketi Sahibi Sayın Hamza ÜSTÜN’e ve organizasyona destek veren Çaykur Sürmene Çay Fabrikası Müdürlüğüne ve etkinlikte emeği geçen herkese, özellikle isimlerini burada sayamadığım tüm üyelerimize sizlerin huzurunda teşekkür ederim diyerek; herkesi derneğe üye olmaya, birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde dernek çatısı altında toplanmaya davet ederim diyerek konuşmasını tamamladı.
Toplantıda ayrıca Belediye Başkanı Necmettin KUMAŞ, derneğin amaçlarına ulaşabilmesi için üye kaydının yapılmasına vurgu yaptı.
Yemek duasını yapan Arslan YILMAZ’da birlik beraberlik ve yardımlaşma duyguları üzerinde durdu.
Toplantıya katılan İstanbul’daki İŞ adamlarından İsmail KAYA, Ormansevenlilerin birlik, beraberlik ve yardımlaşma açısından bir derneğinin olmasının çok önemli ve gurur verici olduğunu söyledi.
İş adamı Mehmet ÇİLİNGİR, dernekçiliğin çok zor olduğunu, dermeklerde en önemli unsurun üye ve üye aidatlarının olduğunu açıkladı.
ÇAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yanında Çay Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Sürçaysan AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi ÜSTÜN’de; dernek yöneticiliğinin ve derneklere kaynak toplamanın çok zor olduğunu, bu zor görevi üstlenen dernek yönetimine her türlü desteğin verilmesi gerektiğini, özellikle eğitim gören öğrencilerimize dernek vasıtası ile burs verilebilmesi için herkesi derneğe yardım yapması gerekliliği hususunda çağrıda bulundu.
Dilek ve temenniler bölümünde diğer katılımcılar da söz alarak görüşlerini açıkladılar ve birlik beraberliğe vurgu yaparak toplantının sonunda aile fotoğrafı çektirdiler.