Kuzeyin oğlu hayranlarını hem eğlendirdi hem de trafik kurallarına uymaları için uyarılarda bulundu. Konser sonunda CHP ve MHP Antalya İl Başkanları sanatçıya birlikte plaket verdi.

Antalya’da bu yıl 19’uncusu düzenlenen ve iki gün sürecek olan Konyaaltı Yaz Şenlikleri konserlerle başladı. Bin 800 rakımda Feslikan Yaylası’nda şarkıcı Bengü’nün ardından Kuzeyinoğlu Volkan Konak sahne aldı. Gece geç saatlere kadar kendisini yerlerde oturup izleyen hayranlarına eğlenceli anlar yaşatan Konak, hayranlarını hem eğlendirdi hem de trafik kurallarına uymaları gerektiğini belirtip uyarılarda bulundu.

“TRAFİK KURALLARINA UYUN”

Gece boyunca birbirinden çok sevilen parçalarını seslendiren Kuzeyinoğlu, yer yer yaptığı esprilerle de hayranlarını güldürdü. Şarkılarına eşlik eden hayranlarına Konak, birde uyarıda bulundu. Yayla yolunun fazla virajlı olduğunu hatırlatan Konak, hayranlarına “Bu yollar çok virajlı aman dikkat edin. N’olur uzun yaşayın trafik kurallarına uyun, uzun yaşayanlara ihtiyacımız var. Arabalarınızı kullanırken dikkat edin” dedi.
Konserin ardından Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ve MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin’i sahneye davet etti. Sahneye çıkan iki partinin il başkanları Konak’a plaketi ve çiçeği birlikte verdi.