Ekrem İmamoğlu'ndan Düzköy'e Gençlik Parkı

 Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzon Düzköy Çal Mahallesinde üzköy Belediyesi eski Belediye Başkanı Merhum Hayri Samasti’nin adı verilen Gençlik Parkının yaptırdı. Düzköy Çal Mahallesinde yapılan Gençlik Parkının açılışına Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç,Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik,CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun,CHP Parti yönetimi ve Düzköy İlçe Halkı katıldı. Açılış sonrası CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun ,Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Merhum Düzköy Eski Belediye Başkanı Hayri Samasti'yi mezarı başında ziyaret edip dua ettiler. 

Açılış töreninde bire konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkanı Çelik'ten sonra söz alan  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü.; 

EKREM İMAMOĞLU; 

İmamoğlu; Kardeş Belediyemiz Trabzon Düzköy Belediyesi eski Belediye Başkanı Hayri Samasti’nin adı verilen Gençlik Parkı açılışını CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ve Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç’ın katıldığı törenle gerçekleştirdik. Geride bıraktığı hizmetleriyle anılan Hayri Samasti’ye bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyoruz. Böyle güzelliklerle anılan bir ismin memleketine kardeş Düzköy’e biz de böyle bir eserin kazandırılmasına paydaş olduğumuz için mutluyuz. Düzköy’ün kalkınmasına, gelişmesine imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Çayırbağı, Çal gibi muhteşem coğrafyayı, misafirperverlikleri güzel insanları daha da yakından tanıdıkça dostluk köprüsü kurmamıza vesile olan bu ve benzeri hizmetler bizi daha da zengin kılmaktadır. Düzköy Hayri Samasti Gençlik Parkı ilçemize hayırlı olsun. Milletçe bizim birlikteliğimiz, beraberliğimiz sanıldığı gibi kopacak kadar zayıf değil tam aksine köklü geçmişimizin sağladığı kopmaz bağlarla bağlıdır. Trabzonun bir köyünden çıkıp bir dünya kenti olan İstanbul’un önemli bir parçasının Belediye Başkanı olmamızı sağlayan bu Cumhuriyettir... Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bunun için minnettarız.