Dünyaya birlik mesajı veriyoruz
Haber : Yurdanur Ayaydın  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çaykaralılarla halk iftarında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaykara’da düzenlenen açık hava iftarı yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Burada katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Çaykara’da hep beraber dünyaya birlik beraberlik mesajı veriyoruz. Kıymetli zamanlarınızı ayırıp bu mesajı dünyaya verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek Ramazan günlerinde vatanımızın milletimizin birliği için canını ortaya koyan askerimize, polisimize, güvenlik güçlerimize dua ediyoruz” şeklinde konuştu. Çaykara’da gerçekleştirilen iftar programında Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Temel Şimşek, CHP Çaykara İlçe Başkanı Mehmet Yazıcı, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Çaykara’daki iftar programının ardından Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu tarafından, Trabzon’daki Kur’an kurslarında eğitim gören kız Kur’an kursu öğrencileri onuruna Of’ta düzenlenen programa katıldı. Burada öğrenciler ile görüşen Gümrükçüoğlu, her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.