Başkan Gümrükçüoğlu’ndan sabaha kadar Trabzon mesaisi
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com


 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan akşamlarında Trabzon’u arşınlamaya devam ediyor. Dün akşam Maçka’daki halk iftarında hemşehrileriyle birlikte oruç açan Gümrükçüoğlu, teravih sonrasında Kaymaklı Mahallesi’nde, sahur vaktinde ise Olimpiyat Parkı’nda Trabzonlularla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Maçka’da gerçekleştirilen halk iftarı yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. İftar sonrasında Maçkalılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, katılımlarından ötürü hemşehrilerine teşekkür etti. Her akşam ayrı bir ilçede gerçekleştirdikleri iftar programları ile Trabzon’dan Türkiye ve dünyaya birlik mesajı verdiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Birlik ve beraberliğimizi ilelebet muhafaza edeceğiz. Aramıza nifak girmesine izin vermeyeceğiz. Şehrimiz ve ülkemiz her geçen yıl daha da büyüyerek yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesindeki iftar programının ardından Ortahisar ilçesinin Kaymaklı Mahallesi’ndeki teravih programında vatandaşlarla buluştu. Burada hemşehrileriyle uzun süre sohbet eden Gümrükçüoğlu sonrasında Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda ziyaretçilerle bir araya geldi. Gümrükçüoğlu, halk buluşmalarında Trabzonluların sorularını ayrıntılarıyla yanıtlarken sürdürülen ve planlanan çalışmalar hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi.