ZIRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRÜNÜN KARDEŞİNİ VURARAK ÖLDÜRDÜLER 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Artvin'in Borçka ilçesinde çıkan tartışmada silahla vurulan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi hayatını kaybetti.

Borçka ilçesinin Küçükköy Mahallesi'ndeki bir iş yerinde Hasan Aydın ile İ.A. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle belinden tabancasını çıkaran İ.A, Aydın'a ateş açmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Aydın, kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili İ.A. gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Hasan Aydın'ın Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Artvin Valisi Kemal Cirit, Borçka ilçesinde silahlı saldırı sonucu öldürülen Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın kardeşi Hasan Aydın'la ilgili olarak Artvin Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Artvin Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı olarak getirilen ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Aydın'ın ailesine başsağlığı dileklerinde bulunan Vali Cirit, hastane önünde bekleyen oğlu Kerim Aydın ile de görüştü.

Vali Cirit'in yanı sıra hastaneye Kamu Hastane Genel Sekreteri Kerim Yeşildağ, Artvin İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç ve Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan da gelerek Hasan Aydın'a yapılan müdahaleler ve silahlı saldırı hakkında bilgiler aldı.

Hastane önünde açıklamada yapan Vali Cirit, Hasan Aydın'ın silahla öldüren İ.A.'nın olaydan bir saat sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığını belirterek, "Borçka ilçemizde maalesef bir ölümlü asayiş olayı meydana geldi. Silahlı saldırı sonucu Hasan Aydın adlı vatandaşımız hayatını kaybetti. Olayın zanlısı olaydan yaklaşık bir saat sonra jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra emniyet birimlerine sevk edilerek adli makamlara ulaştırıldı. Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Hasan Aydın, olay yerinden sağlık ekiplerince alınarak Borçka Devlet Hastanesine getirilerek ilk müdahale yapıldı. Ardından Artvin Devlet Hastanesine kaldırılan Aydın, burada hekimlerimizce yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolluk kuvvetlerimizin ilk incelemelerine göre zanlının 3 el ateş ettiği sanılıyor" dedi.

Öte yandan, Aydın'ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.