Yüreklerimize Ateş Düştü 4 Asker Şehit 
Adıyaman’da Dağ Kuyucak-Derinsu köyü bölgesinde önceki gün mermer ocağını asan ve 4’ü iş makinesi olmak üzere toplam 13 aracı yakarak ateşe veren teröristlerle sıcak temas sağlandı. 

Derinsu köyü Gisrik Mezrası kırsalında yola döşenen EYP zırhlı askeri aracın geçişi esnasında patlatıldı. Tuzaklanan bombanın patlatılması olayında yaralanan güvenlik güçleri askeri araçlar ile operasyon bölgesinin dışına çıkartılırken, teröristler ateş açtı. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 4 asker şehit oldu. 5 asker ise yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sevk edilen sağlık görevlileri bölgedeki yaralıları alarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

OLAYDA ŞEHİT OLANLARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Öte yandan, şehitlerin kimlikleri de belli oldu. Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Aydın Özer ile şehit jandarma uzman çavuşlar Kürşat Yılmaz, Tuncay Doğan ve Oğuzhan Tekerek'in hastanedeki otopsi işlemleri sürüyor. 

Şehitlerin naaşları yarın sabah İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

Bu arada, terör saldırısında yaralanan askerleri kaldırıldıkları Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etmek isteyen CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve CHP İl Başkanı Deniz Çakmak ile beraberindekiler, vatandaşın tepkisi üzerine acil servis önünden ayrıldı.