Yayınımız Ses Getirdi ! Trabzon Valiliği Harmantepe Şehitliğini Yeniden Yapıyor  

Haber: Ömer Altıntaş  22 Temmuz 2018 Pazar Günü www.trabzonhaber24.com

Haber Sitemizde Trabzon Köprübaşı Harmantepe Şehitliğinin içler acısı halini yayınlamış'' bu sese kulak verin '' demiştik. Sesimizi duyan ve Duyarsız kalmayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz Harmantepe Şehitliğine bir heyet gönderdi ve bu heyet Harmantepe Şehitliğinde incelemede bulundu bu inceleme sonrası Trabzon Valiliği Harmantepe Şehitliğinin yeniden Kış şartlarına uygun malzeme ile yapılmasına karar verdi.  İstanbul Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu'nun Harmantepe Ziyareti sonrası bizlere ulaştırdığı o yürek burkan fotoğraflar ve feryadına Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un anında cevap vermesi Ecdadımıza yapılan bu saygı bizlerinde göğsünü kabartmıştır . 

Trabzon Valiliğinin Kendi Sosyal Hesabında yayınladığı Yazı noktasına dokunmadan yayınlıyoruz işin takipçisi olmaya devam edeceğiz. 

Trabzon Valiliği
5 saat · 
Köprübaşı ilçemiz sınırlarındaki Harmantepe Şehitliğimiz Valilik Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığımız tarafından yeniden düzenleniyor. Yüksek rakıma uygun proje çalışmasıyla şehitliğimiz daha güzel olacak. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

 Bu Sese Kulak Verin, Harmantepe Şehitliğinin Durumu İçler Acısı
  Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 
  Trabzon Köprübaşı İlçesi Harmantepe Şehitliği görenlerin içini kanatıyor. 29 Haziran 1916 Yılında Rus İşgal ordusu ile çetin savaş sırasında Rus Ordusunu Harmantepe'den püskürten 60.Alay 7 Zabıt 150 Askerini bu tepede Şehit verdi. Her yıl 26 Haziran'da Askeri Tören düzenlenen Harmantpe Şehitliğinde ekonomik nedenlerden dolayı Askeri Tören düzenlenmez oldu. Bunu gören vatandaşlar ve Belediye kendi imkanları ile Şehitlerini Kur'an tilaveti ile anmaya başladı.Harmantepe Şehitliğini ziyaretleri sırasında yakından görerek  şehitliğin içler acısını görerek www.trabzon haber24.com Haber Merkezini Arayan , Trabzon Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksal Purtuloğlu; bumu bizim ecdadımıza olan saygımız sevgimiz ,Harmantepe Şehitliği yerle bir olmuş insan görünce kalbi sızlıyor ,Ecdadımız bizler için o tepede şehit olmadımı şaşırıyorum yetkilileri acilen Harmantepe Şehitliğini yapmaya davet ediyorum . Purtuloğlu Sosyal medya hesabı üzerinden ise aynen şöyle sesleniyor.

  GÖKSAL PURTULOĞLU İSTANBUL TRABZON FEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI.. ŞEHİT VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR LÜTFEN BİRAZ SAYGI  TRABZON İLİ KÖPRÜBAŞI İLÇESİ HARMANTEPE ŞEHİTLİĞİ BİLİNEN 157 ŞEHİT İLE TRABZON'UN EN BÜYÜK ŞEHİTLİĞİ YILLARDIR YAZIYORUZ SÖYLÜYORUZ LAKİN İÇLER ACISI DURUM DEVAM EDİYOR YETKİLİLER SÜREKLİ ERZURUM GARNİZONA BAĞLI OLDUĞU İÇİN MAZERETLER ÜRETİYORDU ŞİMDİ YENİ KARARNAME İLE TRABZON VALİLİĞİNE DEVRİ GERÇEKLEŞTİ YANİ MAZERET KALMADI BUNDAN SONRA BU KONUNUN SIKI TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIZI BELİRTİYOR SAYGILAR SUNUYORUM  GÖKSAL PURTULOĞLU İSTANBUL TRABZON FEDERASYONU BAŞKAN YARDIMCISI..