Vali Yavuz ve Eşi Jandarma'nın  İftar Yemeğine Katıldı 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz hanımefendi, İl jandarma Teşkilatının 178.  Kuruluş yıldönümü nedeniyle, İl jandarma Komutanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde şehit ailelerimizle bir araya geldiler.
 
İftar programına Vali Yavuz ve eşi Şengül Yavuz’un yansıra, Cumhuriyet Başsavcı, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, il emniyet Müdürü ve şehit ailelerimiz katıldı.
 
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Valimiz Yücel Yavuz, Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle olmaktan büyük bir onur duymaktayız. Ülkemizin birlik ve beraberliği hür ve bağımsız yaşama iradesi ve bu uğurdaki devletimizi ilelebet payidar olması için kanlarıyla ve canlarıyla bu toprakları vatan eyleyen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman şehitlerimizin silah arkadaşı onurlu gazilerimize de bir kez daha milletçe şükranlarımı sunuyorum.
 
Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir unsuru olan Jandarma Teşkilatımız, yurdumuzun her köşesinde fedakârlık örneği bir kanun ordusu olarak son derece meşakkatli olan görevini özverili bir şekilde ifa etmektedir. Huzur ve asayişi sağlamada ve korumada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma Teşkilatımız, aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur. Unutmamalıyız ki bizler birlik ve beraberliğimizi tıpkı bu masanın etrafındaki gibi ortak yaşama irademizi ne kadar güçlü tutarsak o kadar zenginleşiriz o kadar güven ve güç kazanırız” dedi.
 
Programın sonunda Vali Yavuz ve hanımefendi, masaları tek tek gezerek şehit ailelerimizle yakından ilgilendiler.