ÜNLÜ KABADAYI OFLU İSMAİL HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Haber : Ömer Altıntaş / Tarkan Yusuf Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Oflu Olan Ünlü Kabadayı Oflu İsmail Lakaplı İsmail HacıSüleymanoğlu İstanbul Sarıyer'de hakkın rahmetine kavuştu. Oflu İsmail Gittiği Gazinoda İstediği şarkı çalınmadığı için gazino sahibini ve Garsonunu öldürmesi ile birden ünlenen Oflu İsmail bu olaydan tam 17 Gün Sonra Aynı Gazinoda o gece şarkı Söylemekte olan Esengül'ün de bir tarik kazsında muammalı bir şekilde can vermesi ile yurtdışına kaçmıştı. 

Oflu İsmail Lakaplı Ünlü Kabadayı İsmail HacıSüleymanoğlu Sürmeneli Meşhur Kabadayı Dündar Kılıç'ın'da damadı idi. Oflu İsmail Kaçtığı Hollandada bir sabah Türkiye'den kaçarak Hollanda'ya sığınan 16 Türk'le beraber yakalanarak Hollanda'ya iade edildiler Hollanda da Uyuşturucu kaçakçılığından suçu bulunan Ünlü Kabadayı Oflu İsmail 19 yıl burada hapiste yattıktan sonra Türkiye'ye dönebilmişti. İsmail Hacısüleymanoğlu İstanbul Sarıyer'de 74 Yaşında hayata veda etti. 

Oflu İsmail Lakaplı İsmail Hacısüleymanoğlu'nun cenazesine Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral Merhumun cenaze merasimine Ofspor Çiçeği Göndermeyi ihmal etmedi.