TGC Demokrasiden Taviz Yok  !
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Turgut ve Yönetim kadrosunun ortaklaşa olarak Kaleme aldıkları '' Demokrasiye Vurgu yaptıkları mesajı sizler için yayınlıyoruz Lütfen Okuyunuz : 
 TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU

15 Temmuz 2016 tarihi yıllar ve asırlar geçse de asla unutulmayacaktır. O gece sadece bir darbe teşebbüsü yaşanmadı. Aynı zamanda güzel Ülkemizi, Cumhuriyetimizi ve kazanımlarını hedef alan bir işgal hareketi yaşadık.
Türkiye üzerinde emelleri, planları olan şer odaklarıyla uzantıları, milletimizin sağduyusu ve yüksek ferasetini hesap edemeyince bunun  karşısında hüsrana uğradılar.
Türk Milleti'nin bağımsızlık karakterinden ezelden beri vazgeçmediği ve vazgeçmeyeceği gerçeği 15 Temmuz'da bir kez daha tekerrür etti. Türk Milleti ezelden beri hür yaşamış bir millettir.
Türk milleti geleneğinden aldığı değerleri ilelebet yaşatacak ve karakterinden taviz vermeyecektir.
O karakter de bağımsızlıktır, esaret altına girmeme kararlılığıdır.
15 Temmuz işgal kalkışmasının yıldönümünde FETÖ ve uzantıları tarafından işgal edilmeye çalışılan güzel ülkemizi her zamankinden daha çok seviyor ve sahip çıkıyoruz.
Bu vesileyle 15 Temmuz direnişinde işgale kahramanca göğüs geren necip milletimize saygılarımızı sunarken, şehitlerimize rahmet, ülkemize başsağlığı, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.
Yaşasın Demokrasi.
 
TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ
YÖNETİM KURULU