AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, programları kapsamında Trabzon’un Şalpazarı İlçesindeydi. Yatırımları ve hizmetleri yerinde inceledi. Milletvekili CORA’ya bu ziyaretlerinde AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Milletvekili CORA, ilk olarak Dorukkiriş Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Millet Bahçesini inceledi. Çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından Geyikli Mahallesi’nde yapımı tamamlanan semt sahasını inceledi, tekstil atölyesindeki çalışmalarla ilgili Başkan Kurukız, CORA’ya bilgi verdi. Sayvançatak Semt Sahası ve Gençlik Merkezini ziyaret eden CORA, Kapalı Spor Salonunda sporcularla bir araya geldi. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şalpazarı İlçe Başkanı Mustafa KOÇ’u ziyaret ederek burada Şalpazarı için önemli müjdeler verdi.

CORA, “Bugün İlçe Başkanımızla ve Belediye Başkanımızla yaptığımız ziyaretlerde ilçemizdeki yatırımları yerinde inceleme fırsatı bulduk. Millet bahçemizde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor, Geyikli Mahallemizdeki Semt sahamızı tamamladık. Yine buradaki tekstil atölyemiz faaliyetini sürdürüyor. Burada 27 istihdam ve ayda ortalama 50 bin şapka üretiliyor. Şalpazarı’na her geldiğimizde huzurla, gönül rahatlığıyla geliyoruz. Alnımız ak başımız dik ayrılıyoruz. Burada çok önemli işlere imza attık. İlçemizde hükümet konağı, belediye binası apartman dairelerindeydi. Şimdi Şalpazarı’nda hükümet konağı var, birçok ilçede olmayan belediye hizmet binası var. Gençlik merkezi, fitnes salonu, herkesin gıpta ile baktığı meslek yüksekokulu var. İtfaiye kademesine yeni araçlar kazandırdık. Öğretmenevi binasını yaptık, Cephe sağlıklaştırma projesini gerçekleştirdik. Konkasör makinesini aldık. Çevre yolu çalışmaları sürüyor. Şalpazarı – Şıhkıranı, Şıhrıkanı Erikbeli yollarını karayolları ağına aldık. Sis Dağına kadar beton yol yaptık. DSİ ile milyonlarca liralık dere ıslah çalışması gerçekleştirdik. Meslek Yüksekokulunun bölümlerini artırmak için çalışıyoruz. İlçemize yurt binası kazandırmak için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Gökçeköy Göletini de 2023 yatırım programına dahil edeceğiz. Hemşehrilerimiz Ağasar’a verdiğimiz değerin farkındadır. İlçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.