Sosyal Medya hesabından “Şalpazarı - Gümüşhane sınır meselesi üzerine” başlığı ile bir paylaşım yapan Tarım, “Şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyler insan oğlunun aklına gelebilmektedir.

Şalpazarı’nda yıllarca süren yayla sınırı tartışmalarının sonucunda mahkemenin aldığı kararı alakasız yerlere ve kişilere yapıştırma gayretleri hiç de vicdani ve insani değildir. 

 Atilla Ataman’dan Özgür Özel’e ‘Beni tehdit etti, yalan konuşuyor! İspat etsin. İstifa ederim’ Atilla Ataman’dan Özgür Özel’e ‘Beni tehdit etti, yalan konuşuyor! İspat etsin. İstifa ederim’
Ülkücü terbiyenin içersinde yetişmiş ve bugün Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdüren Atilla Ataman kardeşimiz için  yurdun her toprağı ve Türk bayrağının dalgalandığı her yerin kutsal sayıldığını en iyi ben bilirim. 


Kendisine ait olan mükemmel bir tesisin Trabzon yada Gümüşhane sınırları içersinde olmasının çok fazla bir ehemmiyeti yoktur. 

Birde bildiğim en önemli kısımın, siyasetin her zaman çamurlu ve kaygan zeminde yapılmaya çalışıldığı gerçeğidir. 


Cumhur ittifakı olarak sadece ittifakımızı değil, şahsi kişiliklerimizide tüm kötülüklerden korumak mecburiyetimiz vardır. Kısacası #ATİLLAATAMAN'IN sonuna kadar arkasındayız” ifadelerini kullandı.