MHP İl Başkanı Birinci Birinci Gündemi Değerlendirdi 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

MHP Trabzon İl Başkanlığı'nda bayramın Üçüncü günü bugün Bayramlaşma vardı. MHP İl Başkanı Nihat Birinci Bayramlaşma devam ederken Kurmaylarını yanına alarak Trabzon Basınına Gündemi değerlendirdi . İşte o Basın Toplantısında konuşulanlar . 

MHP TRABZON İL BAŞKANI NİHAT BİRİNCİ 
Değerli basın mensupları
Bir yandan kişisel olarak sağlıklı bir şekilde ramazan ayını eda etmenin huzurunu yaşarken diğer yandan ülkemizdeki iç ve dış sorunların devam ediyor olması bizleri hayli düşündürmekte, dünya konjektörü değişene kadar bu sıkıntılarla yaşamak zorunda olduğumuz anlaşılmaktadır.
Hepinizin bildiği gibi ülkemiz uzun bir zamandır, ABD ve yandaşları tarafından baskılanmakta ürettikleri iç ve dış terör örgütleri ile merkezinde bizim vatanımız olmak üzere bölgemizde 1. Dünya savaşından kalan hesaplarını tamamlamak üzere aleni bir şekilde bizlere savaş açmışlardır.
Bu tuzağı başından beri gören Milliyetçi Hareket Partisi ve onun lideri Sayın Devlet Bahçeli, uzun yıllardan beri iktidar partisini ve Türk milletini uyarmış, gelinen bu noktada Milliyetçi Hareket Partisinin öngörülerinde ne kadar haklı olduğu ortaya çıkmıştır.
Son bir yıldan beri iktidarda olan AK Parti Liderimizin uyarılarına kulak vermiş, partimizin sonsuz desteğini alarak bu haçlı çetesi ile hem içerde, hem dışarda yoğun bir mücadeleye girmiştir.
Bu mücadelede başarılı olunabilmesi için siyasi partilerin ve bütün toplum kesimlerinin amasız, fakatsız, lakinsiz iktidar partisine destek verme mecburiyetleri vardır.
Bu açıdan meseleye baktığımız zaman ana muhalefet partisi CHP’nin ve bazı bilinen siyasilerin, kişisel hırslarını ve dünyalık hesaplarını öne çıkararak düşmanın değirmenine sutaşıma gayretleri Yüce Türk milletinin gözünden kaçmamaktadır.
Fakat bunlar ne yaparsa yapsın, Türk milleti her zaman olduğu gibi şimdide devletinin yanında, ülkemizi bu ateş çemberinden çıkarmak için var gücü ile mücadelesini sürdürmektedir. Sonuçta bu mücadeleden başarıyla çıkacağımıza ve ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacağımıza inancımız tamdır.
Kıymetli basın mensubu arkadaşlarım
Son günlerde Trabzon’umuzla ilgili güzel gelişmelerin olması hepimizi memnun etmiştir.
Sizlerin de hatırlayacağı gibi meclisten çıkan yeni kıyı kanunu Akyazı’da kurulacak şehir hastanesi ile Arsin’de kurulacak olan yatırım adasının önünü açmıştır.
Bu her iki yatırım şehrimiz ekonomisine hayli katkı yapacaktır. Bu bakımdan emeği geçenlere başta İç İşleri Bakanımız, ülkesi ve milleti için canını dişine takmış Sayın Süleyman Soylu’ya ve milletvekili arkadaşlarıma Trabzonlular adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygularla bugüne kadar vatanımız ve milletimiz için şehit olan canlarımıza, Yüce Rabbimden gani gani rahmet diliyorum, gazilerimizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Ramazan bayramının başta Türk İslam alemi olmak üzere, bütün insanlığa hayırlar getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum.