Gümrükçüoğlu; Tonya’ya ne gerekiyorsa yapmak vazifemizdir
Haber : Muzaffer Beşinci  www.trabzonhaber24.com  


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu halk iftarları programlarına devam ediyor. Ramazan boyunca Trabzon’un ilçelerinde hemşehrileri ile birlikte iftar sofralarında bir araya gelen Gümrükçüoğlu’nun dün akşam ki durağı Tonya ilçesi oldu. Büyükşehir Belediyesinin Tonya’daki iftar programında yüzlerce kişi bir arada oruç açtı.

TONYA’YA HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ

GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İftarın ardından Tonyalılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, katılımlarından ötürü teşekkür ettiği hemşehrilerine ilçede sürdürdükleri yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Gümrükçüoğlu, “Burada bir aile gibi bir aradayız. Biz hep beraber Tonya’yız, hep beraber Trabzon’uz. Buraya gelip beraberliğin birliğin mesajını verdiniz. Tonya’da bugüne kadar olmayan kanalizasyon, atık su projelerini devam ettiriyoruz. Tonya’nın otoparkıdır, pazaryeridir ne gerekiyorsa yapmak bizim vazifemizdir. Tonya’ya hak ettiği hizmetleri getirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

TONYA-KÜRTÜN YOLU

İÇİN SİYASETE BAŞLADIM

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da konuşmasında Tonya’da gerçekleştirilen iftar programı ve ilçede yapılan çalışmalardan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Tonya’da gerçekleştirilecek kamu yatırımları hakkında hemşehrilerini bilgilendiren Cora, “Tonya-Kürtün yolu benim siyasete başlamamın en önemli nedenlerinden birisiydi. Geçen yıl Karayolları ağına alındı. 6 ay öncesine kadar haritasını çıkardık, proje ihalesi yapıldı ve inşallah 20 güne projesi tamamlanmış olacak. Hedefimiz de gelecek yıl yatırım programına aldırıp Erikbeli’nden tünellerle Kürtün’e bağlanmaktır. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Tonya’da gerçekleştirdiği iftar programında Başkan Gümrükçüoğlu ve Milletvekili Cora’nın yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Tonya Kaymakamı Halit Mengi,

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile çok sayıda Tonyalı hazır bulundu.