Genç Kızılay Yönetimi Dolmabahçe'de İftar Etti 

Haber : Tarkan Yusuf Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Bu yıl Ramazan’da daha fazla iftar sofrası kurmak için harekete geçen Türk Kızılayı, Ramazan’ın ilk günden itibaren yüzbinlerce vatandaşı iftar sofrasında buluşturdu. 
 
Türkiye’nin dört bir tarafındaki Kızılay şubeleri bir taraftan ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırırken, diğer taraftan iftar sofraları kuruyor. Benzer şekilde Genel Merkez tarafından da iftar sofraları kurulmaya başlandı. Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşıyoruz sloganıyla ilk iftar sofraları Çorlu ve Rize’de kuruldu.
 
Samsun'daki İftar Programına ,Samsun Valisi İbrahim Şahin,Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ,Genç Kızılay Yürütme Kurulu Üyesi Muharrem Altıntaş Çorlu’daki Beş ayrı İlden Gelen Genç Kızılay Teşkilatı katıldı. Rize’deki iftar programına ise Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar katıldı.
 
Kızlay Suça Sürüklenmiş Çocukları Unutulmadı
 
Kızılay her yıl olduğu gibi bu yıl da suça sürüklenmiş çocuklar için iftar sofrası kurdu. Adalet Bakanlığı Ankara Sincan Çocuk Eğitim Evi’ndeki programa Genel Müdür Dr. Mehmet Güllüoğlu katıldı.
 
GENÇ KIZILAY YÖNETİM KURULU İSTANBUL DOLMABAHÇE'DE İFTAR ETTİ 
Genç Kızılaycılar ise İstanbul'da genç Kızılay destekçileri ile Dolmabahçe'de iftar yemeğinde bir araya geldi.Dolmabahçe'deki İftar Yemeğine Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ,Genç Kızılay Başkanı Emre Koç, Genç Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Emre Karahan, Ömer Faruk Çalışkan, Furkan Kınık, Muharrem Altıntaş, Ali İhsan Kahramanve STK Temsilcileri katıldı .

Çağrı Ünüvar
 İftar sofrasının davetlisi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Kızılaycılarla birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KIZILAY YÜRÜTME KURULU ÜYESİ MUHARREM ALTINTAŞ 

Samsun Şubemizin düzenlemiş olduğu iftar programında Genç Kızılay olarak Samsun teşkilatımızın misafiri olduk.
Samsun Valimiz Sn. İbrahim Şahin'e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz'a ilgi ve alakalarından ötürü müteşekkiriz. 
Ayrıca beş ayrı ilden gelen Gençlik teşkilatımızı ve bizleri en güzel şekilde ağırlayan Samsun Şubemize ve Genç Kızılay Samsun teşkilatımıza da teşekkürü borç biliriz.