DKİB'den Anlamlı Ziyaret 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com   

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Huzurevinde kalan yaşlıların ziyaret edilmesi geleneğini yerine getirerek yaşlıların duasını aldı.  DKİB Yönetim Kurulu üyelerince Trabzon Çamlık ve Köşk Huzurevleriziyaret edilerek,  yaşlıların bayramıtebrik edilerek, bayramlık hediyeleri takdim edildi.  

Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN; başımızın tacı olan ve bugünlere gelmemizi sağlayan değerli büyüklerimize bir nebze de olsa vefa borcumuzu yerine getirmek ve ihtiyacımız olan dualarını almak için her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayında yaşlılarımızı ziyaret ederek, ellerini öpmek gönüllerini almak amacıyla bu ziyaretimizi Yönetim Kurulumuzla birlikte gerçekleştiriyoruz.  Büyük çilelere katlanarak bizleri bugünlere ulaştıran bu büyüklerimize çok şey borçluyuz, onlar bizler için çok şeyler yapmalarına rağmen maalesef toplum olarak hak ettikleri değeri verememenin hüznü içindeyiz. Bir nebze de olsa borcumuzu yerine getirmek, bu değerlerimizi bir nebze de olsa bir ziyaret ve bir hediye takdimi ile memnun edebiliyor isek bundan büyük bir haz olamaz. Bunun idraki içinde buradayız ve tüm Kurumları da her gün iftar sofralarında aynı kişileri ağırlama yerine, Huzurevinde kalan bu değerlerimize, yaşlılarımıza zaman ayrılması, ziyaretedilmesi ve çok küçük bir hediye takdimi ile sevindirmenin çok daha büyük hayırlara vesile olacağına inanıyorum ifadelerini kullandı. 

GÜRDOĞAN; “çevremizdeki yaşlılarla iç içe olmalıyız, yaşam tecrübelerinden istifade etmeli,  düşüncelerine önem vermeli ve önemli olduklarını onlara hissettirmeliyiz. Büyüklerimizi sadece yılın belli günlerinde değil,  yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte toplumsal dayanışmanın en önemli göstergesini oluşturmak en öncelikli görevimiz olmalıdır” dedi.